WithSecure™ Elements

Varnostne rešitve za podjetja

BREZPLAČEN PREIZKUS
Spoznajte delovanje naših varnostnih rešitev - omogočamo 30-dnevni preizkus. Brez obveznosti nakupa.
Pridobitev preizkusne verzije

Kabi Home Office

WithSecure™ Elements dvigne nivo vaše varnosti in poenostavi upravljanje.

Pridobite popolno pokritost varnosti vašega IT okolja z našo združeno platformo v oblaku. Centralizirana platforma združuje močne napovedovalne, preventivne in odzivne varnostne zmožnosti v inteligentno zaščito pred grožnjami, od izsiljevalskih virusov, do ciljnih napadov.

Modularna struktura tehnologij, ki jih lahko izbirate in dodajate, podprta z fleksibilnimi cenovnimi modeli, vam daje svobodo izbire. Neprekosljiva preprostost vam omogoča, da upravljanje varnosti prepustite rešitvam WithSecure in se osredotočite na svoje delo.

Prednosti

  • Eno okno za vse: pridobite neprekosljivo preglednost in popolno situacijsko zavedanje na enem mestu.
  • Popolna integracija: vse rešitve uporabljajo enotno podatkovno jezero in izmenjujejo informacije med različnimi vektorji napadov, kar zagotavlja izjemne zmožnosti odkrivanja.
  • WithSecure™ Elements Security Center: poenostavite svoje delo s centraliziranim upravljanjem kibernetske varnosti.
  • Platforma SaaS, ki je doma v oblaku: ni potrebe po dodatni strojni opremi ali nameščanju kompleksnih nadzornih programov. Samo namestite in uporabljate.
  • Kot popolnoma upravljana storitev ali samoupravljana programska oprema: sodelujte z nami ali upravljajte interno. Karkoli izberete, stojimo za vami.

Dodatne možnosti, ki jih omogoča WithSecure Elements

Poleg vrhunskega varnostnega sistema za pregledovanje izvedenih datotek z različnimi pregledovalniki ima WithSecure Elements še veliko dodatnih uporabnih funkcionalnosti:

  • Varnostne posodobitve (Software updates): omogoča spremljanje nameščenih verzij in nameščanje posodobitev operacijskega sistema ter množice programov različnih proizvajalcev (vključno z Microsoft Office, Zoom, WinRAR, 7zip, Total Commander in podobno). Potrebne popravke lahko razvrščamo tudi glede na CVE vrednost in kakšno nevarnost predstavljajo za uporabnike.
  • Profili (Profiles): vse nastavitve naprav se upravlja centralno preko spleta, tako da se uveljavijo ne glede na lokacijo računalnika.
  • Naprave (Devices): pregled naprav, vsebuje tudi uporabne podatke, kot so verzija operacijskega sistema, verzija BIOS-a, model računalnika, velikost pomnilnika, serijska številka, model procesorja, količina prostega diska na sistemski particiji, ...
  • Poročila (Reports): o vseh varnostnih incidentih smo takoj obveščeni preko elektronske pošte in spletnega vmesnika. Lahko prejemamo tudi tedenski in mesečni pregled poročil o varnostnih dogodkih.
  • Varnostno stanje (Security posture): pregled varnostnih nastavitev naprav na pregleden način prikaže, ali so nastavitve računalnikov varnostno ustrezne. Ali je nastavljena najkrajša dovoljena dolžina gesel, ali so operaciski sistemi še podprti s strani proizvajalca, ali so sistemski diski kriptirani in podobno.

 

WithSecure Elements EDR (Endpoint Detection and Response) dodatno omogoča samodejno reagiranje glede na pomembnost naprave. Če se naprava poizkuša povezati v nadzorno omrežje (C&C), se lahko povezava samodejno prekine. Na voljo imamo tudi podroben pregled zaznanih potencialno nevarnih dogodkov. Zaradi uporabe pametnega združevanja in spremljanja dogajanja na računalniku (Broad Context Detections) nam WithSecure omogoča, da se posvetimo zgolj res nevarnim dogodkom, saj zaporedne aktivnosti medsebojno poveže v celoto.

WithSecure™ Elements EPP za delovne postaje

WithSecure™ Elements EPP for Computers je na voljo v verzijah Standard in Premium. Verzija Premium vsebuje tudi nadzor aplikacij (Application Control) in DataGuard za napreden nadzor nad delovanjem aplikacij.

Obe verziji vsebujeta:

  • Vodilno varnostno zaščito za delovne postaje Windows, Mac in Linux z zaščito pred zlonamerno programsko opremo, trojanskimi konji in skritimi dostopi
  • Z WithSecure varnostnim oblakom in strojnim učenjem podprta analiza groženj
  • Identifikacija napadov ničelnega dne (zero-day) preko hevristične in vedenjske analize
  • Zaščita pred zlonamerno programsko opremo z več pregledovalniki, ki ponuja superiorno zaščito v primerjavi s tradicionalnimi tehnologijami
  • Zaščita brskanja, ki preprečuje končnim uporabnikom obisk zlonamernih spletnih strani.

WithSecure™ Elements varnostni center

WithSecure™ Elements varnostni center (Security Center) omogoča preglednost za izboljšanje varnostnega stanja vašega podjetja. Izvaja tudi prioritizacijo sredstev, identifikacijo ranljivosti, upravljanje z varnostnimi popravki in odkrivanje incidentov ter nudi celovit pregled kritičnih odvisnosti za popolno situacijsko zavedanje.

  • Brezhibna integracija s sistemi ponudnikov rešitev za upravljanje (SIEM, RMM) preko upravljalnega API-ja
  • Enostaven proces namestitve iz enega portala preko povezave v elektronski pošti
  • Prilagojene varnostne politike za posamezne računalnike, skupine ali vrste naprav
  • Celovit pregled varnostnega stanja celotnega okolja
  • Centralizirano upravljanje zaščite končnih naprav, odkrivanje in odzivanje na napravah, upravljanje varnostnih ranljivosti in zaščita storitev Microsoft 365 v oblaku
  • Samodejno nameščanje posodobitev varnostnih baz

* 30-dnevna preizkusna verzija je za uporabnike brezplačna. Če se ne odločite za nakup, morate rešitev po obdobju preizkušanja odstraniti iz naprav.