www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Download

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
toncibalonci
Član
Član

Pridružen-a: Pet 03 Avg 2007 21:12
Aktiv.: 1.52
Kraj: Dravograd

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 25, 2009 8:06 pm    Naslov sporočila:  Download Odgovori s citatom

Zakaj mi ničesar na Filemanager-ju ne gre dol potegnit,vedno mi odpre samo prazno okno?? Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.35
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 25, 2009 8:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si registriran na filemanagerju? Ker se moraš posebej registrirati!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.42
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 25, 2009 8:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri meni je ista težava. Ravno hočem pogledati članke iz Bascom - AVR seminarja, vendar imam isto težavo kot Toncibalonci. Ko kliknem download se odpre prazno okno. Uporabljam pa Mozilla Firefox. Registriran sem z istim uporabniškim imenom ter geslom kot na forumu.

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
harum
Član
Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2006 8:25
Aktiv.: 0.73
Kraj: Vitanje

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 25, 2009 9:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se pridružujem z istim problemom.
Sem se prijavil tudi na Filemanager brez problema, ampak pdf-a mi pa ne uspe dolpotegniti.
Nazaj na vrh
DrRogla
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 18:00
Aktiv.: 1.42
Kraj: Hrastnik, Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 25, 2009 9:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni dela.

Še enkrat preverite, če imate res enake podatke za forum in filemanager, ker se mi zdi da se morata ujemati tako uporabniško ime, kot tudi e-pošta.

EDIT: Ta tema .

toncibalonci
Član
Član

Pridružen-a: Pet 03 Avg 2007 21:12
Aktiv.: 1.52
Kraj: Dravograd

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 25, 2009 10:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

DrRogla ima prav,ujemati se mora vse (uporabniško,geslo in mail)! Sedaj sem pa lahko dol potegnil kar sem želel! Lp
Nazaj na vrh
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.18
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 26, 2009 8:20 am    Naslov sporočila:  Poizkusite ponovno! Odgovori s citatom

Poizkusite ponovno!

pred dnevi tudi meni ni šlo, danes pa v prvem poizkusu!

bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart
Nazaj na vrh
compaq
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Mar 2009 12:53
Aktiv.: 0.50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 13, 2009 5:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej imam isti problem...

Ampak vidite, da imam v uporabniškem imenu _ , in filemanager mi ne dovoli tega (podčrtice) Sad
geslo in e-mail sem uporabil isti ampak uporabniško me zafrkava, je tu kakšna druga varjanta ali si naj naredim drugi račun?

lp
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 13, 2009 10:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

compaq_ je napisal/a:
Torej imam isti problem...

Ampak vidite, da imam v uporabniškem imenu _ , in filemanager mi ne dovoli tega (podčrtice) Sad
geslo in e-mail sem uporabil isti ampak uporabniško me zafrkava, je tu kakšna druga varjanta ali si naj naredim drugi račun?

lp

Lahko spremeniš nick name tu. Le povej kakšnega bi hotel imeti.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
compaq
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Mar 2009 12:53
Aktiv.: 0.50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 13, 2009 10:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

compaq (brez podčrtice) bi blo kar vredu, ker sem že tam tak registriran Very Happy

hvala

lp
Nazaj na vrh
alexis5678
Član
Član

Pridružen-a: Ned 12 Apr 2009 18:34
Aktiv.: 0.51
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 12, 2009 8:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam eno vprašanje glede registracije filemanegerja? Ko se poskušam registrirati z nekimi podatki kot na forumu mi pokaže error?! Kaj bi lahko bilo narobe?

''Ran into problems sending Mail. Response: 550 relaying mail to gmail.com is not allowed''

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni