www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Download iz Filemanagerja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
bobek220
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Jul 2009 9:21
Aktiv.: 1.01
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 06, 2009 7:40 pm    Naslov sporočila:  Download iz Filemanagerja Odgovori s citatom

Prosim za pomoč

Pri pregledu Filemanagerja oz. downloadu mi javi naslednje:

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/elektronik.si/phpATM/include/functions.php on line 902

In vrže me na začetek.

Kaj bi lahko bilo narobe?

Hvala za odgovore.

frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 06, 2009 8:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že precej stara tema ...
frenki je napisal/a:
Download uporabniku filemanagerja se dovoli, če je le-ta tudi član foruma. Filemanager je v končni fazi vsaj po mojem mnenju namenjen podpori uporabnikom foruma. Preverjata se uporabniško ime in e-mail naslov uporabnika. Registriranim uporabnikom foruma to ne bi smelo predstavljati problema, dopuščam pa možnost, da je kdo ob registraciji navedel ta podatka različna. V tem primeru lako na željo uporabnika te podatke popravim.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
RUros
Član
Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26
Aktiv.: 4.39

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 06, 2009 8:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem se prijavljam v file manager z istim imeno kot na forum, pa imam isti problem. Zato tudi mene zanima kje je problem?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 06, 2009 8:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Preverjata se uporabniško ime in e-mail naslov uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
bobek220
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 06, 2009 8:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo

Ja res je na kar sem pozabil.

Registriral sem se na služben e-mail potem pa sem ga na forumu spremenil na domačega. Za filemanager pa je ostal stari e-mail.

Kako se to spremeni?

frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 06, 2009 8:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pošlji na ZS kaj vpišem v obeh primerih.
Nazaj na vrh
bobek220
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 06, 2009 8:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že deluje

Najlepša hvala.

RUros
Član
Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26
Aktiv.: 4.39

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 06, 2009 8:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ojoj d'oh! . Tudi sam sem spreminjal email, a pozabil ker je že dolgo tega. Sedaj sem spremenil email tudi na file managarju in sedaj čakam na potrditveno kodo Smile
Frenki hvala za pojasnilo. Oz. ali moram email poslati vam na ZS ??
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 06, 2009 8:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jo boš pa še čakal ... pošta na email.si ne gre! . Sporoči delujoč mail na ZS.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni