|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.75 Kraj: Mengeš
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.27 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 1:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ti sporocim v roku [slovenščina je zame španska vas] tedna. Ce bo oce za to da kar nabavima ali bo se pocakal.
Je trenutno na dopustu pa se sele drugi teden slisim z njim.
Drugace je pa verjetno tudi za kovino primeren.
Ce bi ga slucajno kdaj za frezanje aluminija rabil. in sicer 7075T litine. Mogoce ves ce bi bil primeren al bi bilo bolje imeti mocnejsega?
_________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.75 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 1:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ni problema, se ne mudi (kot vidiš).
Jaz sem z njim rezkal tudi aluminij, seveda. Jaz itak veliko delam z aluminijem, kar pač delam. No, pa s pleksijem včasih. (itak ne rezkam dosti - samo zase, za hobi, ko pač rabim). Na njem sem imel največ 6mm rezkar, pa ni bil problem mašina ampak most CNC-ja, ki je malce vibriral( no, krivec je bilo lahko tudi kitajsko poreklo rezkarja, ker je relativno hitro tudi odletel). zato raje delam z manjšimi - do 3mm največ, raje z 2 ali 1.5, če je majhna zadevca. Glede aluminija sem se že toliko naučil da vem, da bolj ko je trd alu, lepše se rezka. Pri mehkih ni problem moč ali nemoč rezkarja ampak pacanje materiala.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni