www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Športna ura (srčni utrip, kalorije)
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pkucler
Član
Član

Pridružen-a: Tor 25 Dec 2007 14:34
Aktiv.: 0.76
Kraj: bliz Žirov

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 06, 2010 11:35 pm    Naslov sporočila:  Športna ura (srčni utrip, kalorije) Odgovori s citatom

Iščem eno športno uro za merjenje srčnega utripa + porabo kalorij + ura, drugih funkcij ne potrebujem.
Na XXXXXXXXX spletni strani sem gledal eno pocen uro za 20 evrov, ki pa ima pas za okoli prsnega koša. Ali imajo vse ure ta pas, ker zna bit precej nadležno.
Pripravljen sem sicer dat tudi več, ampak max.100 evrov.
http://www.lovecnacene.si/sport/merilniki-srcnega-utripa/p/2202/2/sort=price_asc/

Mogoče tole
http://www.mixi.tv/katalog/product.php?cat_id=363&product_id=1990015429
http://www.mixi.tv/katalog/product.php?cat_id=363&product_id=1990015934
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
klpzm
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 16:37
Aktiv.: 13.79
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 06, 2010 11:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lep pozdrav!
Sam sem lastnik ure Polar RS100! Polar ima certifikat za natančno meritev srčnega utripa. Imaš tudi Lemite ki si jih nastaviš in še mnogo funkcij! Ima pa par okoli prsnega koša ampak jaz nimam nobenih problemov z njim! Ko si ga pravilno namestiš s pravo mero in vse je kot ga nebi imel! Drugače pa to uro dobiš kar poceni v tujini pred parimi meseci je dal prijatelj na e*bayu okoli 60€!
Nazaj na vrh
pkucler
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 8:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Merilnik razdalj
Števec korakov: do 9.999 korakov

Kako ta zdeva deluje mi pa ni povsem jasno?
Nazaj na vrh
pkucler
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 10:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Odločitev je padla kupil bi Sigmo PC 15. Me pa zanima, kakšno mnenje imate ostali?
Nazaj na vrh
senior
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 12 Jan 2009 19:03
Aktiv.: 0.40
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 10:11 am    Naslov sporočila: icon_note Sigma PC 15 Odgovori s citatom

Zdravo !

Glede Sigme PC 15 lahko povem,da je zanesljiva in vzdržljiva ! Imam jo že več let in jo nosim pozimi in poleti pa sem samo baterije menjaval.Tudi cenovno je ugodnejša od Polar ur .Priporočam !
Nazaj na vrh
pkucler
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 10:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako je glede tega paščka ga moraš vedno imeti okoli prsnega koša, ali imajo druge ure tudi ta pašček.
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 10:18
Aktiv.: 35.32
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 10:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz imam sigmo
Pas te ne bo oviral brez skrbi. Mislim, da imajo vse ure pas za merjenje utripa.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
pkucler
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 12:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zanimam se tudi za merilec korakov pa se mi niti malo ne sanja, kako ta zadeva lahko odčita, koliko KM si pretekel ali prehodil. Koraki pa so tud različno dolgi?
Edino, če imaš na eni nogi napravo, na drugi pa senzor tako nekako, kot kolo.

- meri razdaljo do 1000 km
- moznost nastavitve koraka od 30-180 cm z natancnostjo 1 cm
Nazaj na vrh
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 19:32
Aktiv.: 11.89
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 1:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz uporabljam sigmo ( sicer model PC9 ). Tudi ta ima pas za okoli prsnega koša. Sem pa imel en problem z njo. Po menjavi baterije v oddajniku oziroma merilcu pulza, le ta ni hotel več delovati. Ker je bila še v garanciji, sem jo nesel v trgovino, kjer so jo poslali na servis. Na servisu jo niso znali popraviti in sem zato dobil novo. Ta pa normalno dela tudi po menjavi baterij.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
sailor
Član
Član

Pridružen-a: Sre 26 Nov 2003 20:38
Aktiv.: 5.48
Kraj: Ljubljana-Moste

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 8:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tole pa res ni drago, samo ne piše nič o pasu,
kam se ga priklopi in kako je spojen z uro?

http://postar.voipex.si/klik.php?b=conrad&e=s51fu@hamradio.si&m=39&u=http://shop.conrad.si/websale7/?shopid=conrad-slowenien&ref=E10KW09SO&subref=Artikel/860195&act=tb&p1=860195

http://media.voipex.si/slikam.php?k=860195

Nazadnje urejal/a sailor Ned Mar 07, 2010 8:31 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
klpzm
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 16:37
Aktiv.: 13.79
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 8:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brezžično! Vendar jaz ne vrjamem natančnosti teh ur, ki nimajo cerfitikata. Zato me je nakup Polar ure prepričal in mi ni žal. Imam namen v bodočnosti kupit kakšno bolšo serijo, ki ima še GPS itd.
Nazaj na vrh
MarE69
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 15:16
Aktiv.: 79.07
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 8:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Polar, Sigma, VDO, Garmin - te znamke so OK.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
fluffy111
Član
Član

Pridružen-a: Sob 13 Dec 2008 20:44
Aktiv.: 8.16
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 8:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa je narobe z Oregon ?

Lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nakamichi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 17:51
Aktiv.: 6.24
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 9:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

JAz sem zelo zadovoljem z mojo Suunto T4. Pasu sploh ne opaziš. Je pa tudi oseni trener in merilec splošne aktivnosti in se prilagodi tvojemu trenutnemu nivoju ter te lahko vodi skozi vadbe in intenzivnosti.

L.P.,
Miha
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
MarE69
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 15:16
Aktiv.: 79.07
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 9:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

fluffy111 je napisal/a:
Kaj pa je narobe z Oregon ?

Lp

Žal sem imel slabe izkušnje, vendar so bili to prvi modeli, ki so se ravno pojavili pri nas pred 10 in več leti. Slabo tesnenje ohišja, nezanesljivo delovanje "modrca", velika poraba (baterija je šla v pol leta). Verjetno so se stvari izboljšale, sicer jih ne bi bilo več.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 444 dni