www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

HP prenosnik problem
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Sibica
Član
Član



Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24
Prispevkov: 1097
Aktiv.: 8.50
Kraj: Vremska Dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 09, 2012 5:43 pm    Naslov sporočila:  HP prenosnik problem Odgovori s citatom

Imam problem z Compaq prenosnikom (hp).

Ko ga vžgem, dela cca 20s in potem se resetira in tako naprej. Slike pa ni od nikjer.

Plošča je bila pogreta, ker ni nedal wifi. Potem je prenosnik delal cca 2 mesca in potem se je pojavil problem.

_________________
Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aljoš
Član
Član



Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Prispevkov: 3132
Aktiv.: 18.47
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 09, 2012 7:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A si ploščo grel z baterijo za bios ali brez? Rolling Eyes
_________________
Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL:::
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Sibica
Član
Član



Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24
Prispevkov: 1097
Aktiv.: 8.50
Kraj: Vremska Dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 09, 2012 7:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brez. Vse sem vzel dol. Misliš da je baterija od biosa fuč?
_________________
Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aljoš
Član
Član



Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Prispevkov: 3132
Aktiv.: 18.47
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 09, 2012 8:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nisem prepričan.... Rolling Eyes

Rame si pobral ven, pa ostalo periferijo? Kaj je potem?

_________________
Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL:::
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
psevdonim
Član
Član



Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Prispevkov: 3063
Aktiv.: 19.05
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 10, 2012 10:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reč na sliki ne dela več. Pod nalepko ni vijakov. Do sedaj sem našel ti dve spletni trgovini: http://www.ttc.si/ in http://www.mimovrste.com/ . Kakšen boljši predlog ? Na ebay.de so po 10€; zraven ti da minimalno 9€ poštnine, 2€ stroški nakazila in si na 21€. Če ne dela ali se pokvari - nazaj v Nemčijo - spet stane, stroške pa bodo priznali ali pa ne. Na teh dveh naslovih pa se mi zdi da je najcenejši 27€.


ABCD0001.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  881.75 KB
 Pogledana:  11 krat

ABCD0001.JPG


Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
s59ma
Član
Član



Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31
Prispevkov: 551
Aktiv.: 3.84
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 10, 2012 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej na eBayu in DealExtremu (na DX ga dobiš že za 11.20$; dostava je brezplačna!). Ma tudi če crkne, to ni nek hud strošek, le čakati je treba, da ga poštar prinese.

Če se ti mudi, poglej na Bolhi (od 25€ naprej).

PAZI, da boš kupil napajalnik s pravim DC konektorjem!!!

_________________
Na napakah se učimo (pametni se na tujih).
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
žan
Član
Član



Pridružen-a: Tor 03 Feb 2009 8:39
Prispevkov: 49
Aktiv.: 0.37
Kraj: Tihaboj

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 10, 2012 10:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imel sem isti problem z IBM-om. Nisem mogel vstopiti v bios. Pokvarjen je bil eden izmed RAM-ov. Sem ga odstranil in stvar je delala. Odstrani RAM-e in vstavi novega. Morda se izkaže da bo stvar delala.
_________________
Ni je čez elektrike.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
psevdonim
Član
Član



Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Prispevkov: 3063
Aktiv.: 19.05
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 10, 2012 11:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
(na DX ga dobiš že za 11.20$; dostava je brezplačna!)
ali se da na Dealextreme plačati preko banke (IBAN, SWIFT/BIC, itd) ?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
žan
Član
Član



Pridružen-a: Tor 03 Feb 2009 8:39
Prispevkov: 49
Aktiv.: 0.37
Kraj: Tihaboj

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 10, 2012 11:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

psevdonim je napisal/a:
Citiram:
(na DX ga dobiš že za 11.20$; dostava je brezplačna!)
ali se da na Dealextreme plačati preko banke (IBAN, SWIFT/BIC, itd) ?


S paypalom gre. Mislim da bi šlo tudi po povzetju.

_________________
Ni je čez elektrike.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Waldo
Član
Član



Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50
Prispevkov: 316
Aktiv.: 2.15
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 11, 2012 8:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

žan je napisal/a:
S paypalom gre. Mislim da bi šlo tudi po povzetju.

Ne bi šlo.
Gre le Paypal, kartica ali Western Union.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dedal
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Sre 11 Apr 2012 8:46
Prispevkov: 1
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 11, 2012 9:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na mojem prenosniku sem imel podoben problem potem ko sem enkrat čistil hladilna rebra sem vse razstavil očistil, sestavil nazaj, potem pa se mi ni hotel postaviti na noge in se je venomer resetiral. Problem je bil ker ni bilo dobrega hlajenja na procesorju in se je takoj pregrel. Rešitev je bila, da sem dal novo pasto med procesor in hladilno rebro in sedaj spet deluje.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dacrone
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Čet 15 Mar 2012 15:58
Prispevkov: 8
Aktiv.: 0.09
Kraj: Podsreda

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 11, 2012 6:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

psevdonim je napisal/a:
reč na sliki ne dela več. Pod nalepko ni vijakov. Do sedaj sem našel ti dve spletni trgovini: http://www.ttc.si/ in http://www.mimovrste.com/ . Kakšen boljši predlog ? Na ebay.de so po 10€; zraven ti da minimalno 9€ poštnine, 2€ stroški nakazila in si na 21€. Če ne dela ali se pokvari - nazaj v Nemčijo - spet stane, stroške pa bodo priznali ali pa ne. Na teh dveh naslovih pa se mi zdi da je najcenejši 27€.


Zdravo. Sicer sem še novinec ampak mogoče lahko pomagam, ker imam tak original HP napajalnik doma, nov, samo testiran in v kolikor je na koncu isti konektor, ti ga lahko podarim (za strošek poštnine, ki je verjetno ene 5 evrov). Lahko opišeš ali poslikaš kateri konektor imaš?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
psevdonim
Član
Član



Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Prispevkov: 3063
Aktiv.: 19.05
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 09, 2012 7:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

(avg. '12)
nekdo mi je omenil, da naj bi v Intersparu imeli univerzalni polnilec za prenosnike za 30€, ki izhodno napetost spreminja glede na to, kakšen konektor priklopiš. Ker je prvi Interspar 20km v eno smer, me zanima, ali kdo kaj ve o tem, oz. izkušnje z napravo ?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
airwolf
Član
Član



Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Prispevkov: 1862
Aktiv.: 13.27
Kraj: Tržič, Kovor

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 09, 2012 7:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem imel takega. Nekaj časa je deloval dobro potem pa je začel kontrolni pin izgubljati kontakt. Po predelavi še vedno deluje.
_________________
LP Gašper
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Dorijan
Član
Član



Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48
Prispevkov: 2300
Aktiv.: 16.49
Kraj: južnoprimorska

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 09, 2012 8:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

psevdonim je napisal/a:
(avg. '12)
nekdo mi je omenil, da naj bi v Intersparu imeli univerzalni polnilec za prenosnike za 30€, ki izhodno napetost spreminja glede na to, kakšen konektor priklopiš. Ker je prvi Interspar 20km v eno smer, me zanima, ali kdo kaj ve o tem, oz. izkušnje z napravo ?

Na ebayu dobiš OEM(originalni) polnilec za manj kot 15€ s poštnino, tako da nima smisla riskirati z univerzalnimi.

_________________
Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 222 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group