|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sirjost Član

Pridružen-a: Sob 20 Feb 2016 16:30 Prispevkov: 95 Aktiv.: 0.84 Kraj: pescenk bliz Cerknce
|
Objavljeno: Sob Feb 20, 2016 8:26 pm Naslov sporočila: windowsi, word exscel power point |
|
|
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem dobil z servisa računalnik, ko sem računalnik kupil sem dobil zdraven dva cd-ja eden je za windows na novo naložiti na drugem pa piše Application in support discc
Zanima me ali je na tem cdju word in ostali offisi. In če morda niso kje bi jih lahko dobil brezplačno _________________ lp jerc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Feb 20, 2016 8:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preberi pravila! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Feb 20, 2016 11:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po zasebnem sporočilu z naslednjo vsebino sklepam, da je bil moj zaklep teme interpretiran drugače od prvotnega vzroka:
Temo sem zaklenil, ker se "sirjost" ne drži nasvetov ostalih članov, podanih v odprtih temah. Sporočilo sem klasificiral kot spam. Razlog je v vprašanju, kaj je na CD-ju, ki ga je dobil zraven računalnika. Pričkoval bi, da zna vsebino svojega CD-roma pogledati sam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DusanK Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46 Prispevkov: 1972 Aktiv.: 12.88 Kraj: Medvode - med vodami
|
Objavljeno: Ned Feb 21, 2016 10:12 am Naslov sporočila: |
|
|
TUKAJ je odgovor @sirjost-u, da ga lažje najde.
p.s.
Je etično ali fer, sploh do uporabnika @sirjost-a, da se objavlja kakršnakoli vsebina ZS-jev, ki , da bo jasno, ni zrasel na mojem zelniku ? _________________ Največji čar - električar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni