www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Scara robot in prazna baterija

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Robotika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Riven
Član
Član



Pridružen-a: Ned 16 Dec 2012 18:33
Prispevkov: 181
Aktiv.: 2.20
Kraj: Vitanje

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 15, 2016 1:11 pm    Naslov sporočila:  Scara robot in prazna baterija Odgovori s citatom

Danes se robot ni več hotel "zagnati", po pregledu dokumentacije je kriva litionska baterija, ki skrbi zato, da so podatki o poziciji oseh na varnem, ko ni napajanja.
Vgrajena baterija je TOSHIBA ER17330V/3.6V
Kje dobiti takšno baterijo pri nas, oz. kdo je pri nas pooblaščeni support za Epson robote?
Po menjavi baterije je namreč robota potrebno še kalibrirati.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robert
Član
Član



Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Prispevkov: 1612
Aktiv.: 9.66
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 15, 2016 5:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za rešiti krizo dobiš litijevo baterijo (3,6V) tudi pri fotografu Wink
_________________
LP Robert
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jaka57
Moderator
Moderator



Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Prispevkov: 5125
Aktiv.: 30.71
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 15, 2016 6:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali je nujno, da je točno taka?
Nič nisi napisal, kako je priključena.
Tukaj dobiš dimenzijsko malenkost manjšo (14.5X25) ali pa tako, ki se brez problemov spajka.

_________________
Lp, Jaka
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
airwolf
Član
Član



Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Prispevkov: 1861
Aktiv.: 13.52
Kraj: Tržič, Kovor

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 15, 2016 7:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Delko.
Meni je podobna crknila v PLC panelu so mi še navarili konektor ki sem ga snel z stare.

_________________
LP Gašper
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Riven
Član
Član



Pridružen-a: Ned 16 Dec 2012 18:33
Prispevkov: 181
Aktiv.: 2.20
Kraj: Vitanje

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 16, 2016 4:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Stvar rešil tako, da sem v lokalni trgovini kupil 2/3 A velikost baterijo. Na njo nalotal prejšni kolektor in vse skupaj zamenjal.
Iz podpore od Epsona ni nič, nam pa robot stoji.

Napako sem odpravil, problem je le, da je potrebo robota sedaj še kalibrirati (podatki so se namreč izgubili). Navodila so pa tudi tako čudno napisana da človek ne ve kje dela kaj narobe. Enega robota mi je uspelo "usposobiti" in kalibrirati, drugega pa nekako še ne.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Robotika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 140 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group