www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Siemens s7 1200 Simatic MC

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Riven
Član
Član



Pridružen-a: Ned 16 Dec 2012 18:33
Prispevkov: 172
Aktiv.: 2.42
Kraj: Vitanje

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 01, 2018 8:10 pm    Naslov sporočila:  Siemens s7 1200 Simatic MC Odgovori s citatom

Pozdravljeni;
je kdo na forumi pripravljen posoditi Simatic MC za s7 1200 krmilnik.

Posodobiti bi moral firmware, ker ga v TIA portalu nimam (firmwara) in tako nimam komunikacije.

Baje da gre tudi tako, da se naredi clone siemens SD kartice? Če ima kdo Siemensa in je pripravljen pomagati, bom hvaležen.

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elpollo
Član
Član



Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07
Prispevkov: 540
Aktiv.: 4.31
Kraj: Podravje

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 05, 2018 6:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi če daš "accessible devices", ga ne najde?
_________________
Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Riven
Član
Član



Pridružen-a: Ned 16 Dec 2012 18:33
Prispevkov: 172
Aktiv.: 2.42
Kraj: Vitanje

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 05, 2018 1:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Krmilnik najde ampak Online ne morem, ker firmware ni podprt.
Glede na navodila, ta verzija omogoča firmware upgrade samo preko kartice.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elpollo
Član
Član



Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07
Prispevkov: 540
Aktiv.: 4.31
Kraj: Podravje

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 05, 2018 10:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok,razumem. Kartice žal nimam. Kateri TIA portal pa imaš in kateri krmilnik ter firmware (točn model), da preverim, če je mogoče v moji Tii?
_________________
Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 2298 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group