|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
hudamravljica Član
Pridružen-a: Tor 30 Nov 2010 23:22 Prispevkov: 857 Aktiv.: 5.05 Kraj: LUCIJA
|
Objavljeno: Tor Avg 01, 2023 7:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najnovejši dogodek:
Z ženo sva bila na dopustu v Italiji. Sprehod po ulici in ustavila sva se pred nepremičninsko agencijo. Gledava slike nepremičnin, komentirava cene, primerjava cene glede na lokacijo in po nekaj minutah greva dalje.
Po spletu že zelo dolgo nisem iskal nobene nepremičnine in vseeno dan kasneje reklame za nepremičninske agencije na FB.
To ne more biti naključje! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
mucek Član
Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5419 Aktiv.: 24.35 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Tor Avg 01, 2023 7:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj pa bi bilo? GPS je imel zagotovo vklopljen vsaj eden.
Lp, G _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
v.j. Član
Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1455 Aktiv.: 12.27 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Tor Avg 01, 2023 8:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa kdo za vraga vas sili uporabljat FB
Drugače pa ja, kot je mucek napisal in ne samo GPS, eni telefoni preko aplikacije celo poslušajo, oziroma berejo tekst v mesengerju ... _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
|
mucek Član
Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5419 Aktiv.: 24.35 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Tor Avg 01, 2023 8:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne, poslusajo bojda ne (razen, ce imas gor kak poseben app) ... Je bilo kar nekaj researcha na to temo. Realno ne rabijo - saj veliki brat ze brez tega ve dovolj: ker ve tudi, s kom se druzis, koliko casa, kaj on isce ... Tako ti bo zacel npr. plasirat reklame za nekaj, kar isce prijatelj, s katerim sta bila nekaj casa fizicno skupaj.
Lp, G _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Dorijan Član
Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2521 Aktiv.: 12.64 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Sre Avg 02, 2023 11:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa skoraj ne verjamem več da ne poslušajo.
Mogoče ne bi smeli ampak ...
Kolega na obisku, pade debate, da imajo precej praha v kurilnici ker je surov beton.
Jima pokažem v veliki delavnici tlak in povem, da smo ga z Takrilom premazali(>5let nazaj) ter mu še eno kantico pokažem kako zgleda.
Nič googlali, itd. čez 2uri dobim reklamo za takrili na youtubu, če je to pod GDPR potem ... _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
mateik Član
Pridružen-a: Sob 06 Avg 2022 18:31 Prispevkov: 190 Aktiv.: 6.89 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 02, 2023 12:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem imel s kolegom debato o moji prejšnji zaposlitvi in glej ga zlomka, google photo mi pokaže sliko za nazaj, kjer se datum ni čisto nič ujemal, (ni bilo tisto pred 2 letoma ali kaj podobnega, čisto random slika..)
Tako da tudi jaz sem mnenja, da se posluša, saj to ni edini primer, kjer se točno nekaj pogovarjaš, brez telefonov in iskanja pa začneš dobivati oglase.. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Branez Moderator
Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7795 Aktiv.: 33.95 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sre Avg 02, 2023 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
hudamravljica je napisal/a: |
...
Z ženo sva bila na dopustu v Italiji. ... |
Kaj bi šele bilo, ce bi obiskala Red Light District v Amsterdamu?! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
|
mosqito Član
Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 3434 Aktiv.: 32.82
|
Objavljeno: Sre Avg 02, 2023 1:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Predlagam, da obiščeš naselje Brezje pri Novem mestu. Se zna zgoditi, da po odhodu ne boš imel več težav, kaj se prikazuje na mobitelu
Drugače pa če uporabljaš npr. safari prek icloud proxyja, se sfiltrirajo trackerji še preden pridejo do tebe. Sem pogledal statistiko in je celo na kramarskem s5 forumu blokiralo nekaj trackerjev. Mogoče le ni tako “free”, kot to želi nekdo prikazat in v ozadju nekdo vendarle služi s “preprodajo ubogih duš”. Na tem forumu pa ni nobenega, kar je res pohvalno. _________________ Always going the extra mile. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 275 dni