www.elektronik.si
Raziskava: Družbeno omrežje Facebook, zasebnost in objave
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja  :||:
www.elektronik.si -> Ankete

Avtor: lilinKraj: Maribor PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2016 2:12 pm    Naslov sporočila:  Raziskava: Družbeno omrežje Facebook, zasebnost in objave
----------------------------------------------------------------------------
Pozdravljeni,

vabim vas k sodelovanju pri raziskavi o zasebnosti in objavi informacij ob uporabi omrežja Facebook. Vprašalnik se nahaja na povezavi:

http://studentwebserver.informatika.uni-mb.si/SUIV/index.php?sid=92596&lang=sl

Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo 10-15 minut.

Vsi, ki boste sodelovali v raziskavi, lahko sodelujete tudi v žrebanju za 5 nagrad (boni za gorivo v vrednosti 20 €).

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem za sodelovanje.

Avtor: jmivsekKraj: Ajdovščina PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2016 2:33 pm    Naslov sporočila:  
65 vprašanj je kar precej, bi rekel da preveč. Sam recimo sedajle nimam časa za tolikšno anketo, bi pa izpolnil kakšno z 10-20 vprašanj.
Pa vso srečo!
Janko

Avtor: v.j.Kraj: Veldes PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2016 3:36 pm    Naslov sporočila:  
Sem izpolnil anketo v dobri minuti Smile pač nisem ovca na FB in je bilo hitro fertik Twisted Evil

Avtor: SimonSKraj: Kobarid PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2016 8:27 pm    Naslov sporočila:  
Zelo hitro rešeno, ker ne uporabljam facebooka Smile

Avtor: Jaka57Kraj: Grosuplje PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2016 8:40 pm    Naslov sporočila:  Re: Raziskava: Družbeno omrežje Facebook, zasebnost in objav
lilin je napisal/a:
Pozdravljeni,

vabim vas k sodelovanju pri raziskavi o zasebnosti in objavi informacij ob uporabi omrežja Facebook. .......
Tudi ti pozdravljen, nič nisi napisal čemu služi ta anketa, ki jo ponujaš oz. drugače, kaj je namen tega vprašalnika?

Avtor: sebastiantKraj: ljubljana PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2016 6:57 am    Naslov sporočila:  
Ne uporabljam te zadeve.

Avtor: BranezKraj: Koprivnica HR PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2016 8:38 am    Naslov sporočila: icon_cool 
sebastiant je napisal/a:
Ne uporabljam te zadeve.
Nisi družbene narave. Živiš v preteklosti! Whistle

Bi izpolnil, pa sem isti. d'oh!

Avtor: cimabellaKraj: Gorenjska PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2016 9:22 am    Naslov sporočila:  
Hm, če malo pobrskamo po postih spraševalca, je bila enaka anketa objavljena na forumu pred 3 leti.

Če namerava spraševalec to anketo ponavljati v času in prostoru, potem je pošteno, da objavi tudi kakšen vmesni rezultat.

Paranoja on: "Morda pa bi kakšen forumski IT guru vseeno preveril, če ne gre za kakšen scam za zbiranje mejlov." Paranoja off.

Avtor: MadMax PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2016 10:14 am    Naslov sporočila:  
Hehe, ravno to bi bilo zanimivo videt pri rezultatih: koliko jih misli da so osveščeni uporabniki, ki znajo pazit na svoje podatke, potem se pa za (zelo vprašljivih!) 20 evrov pustijo =bat in neznancu posredujejo svoje podatke Wink

Avtor: v.j.Kraj: Veldes PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2016 10:59 am    Naslov sporočila:  
Ker je jasno, da nagrade ne bo, lahko pustiš email naslov: fuck.off@jebi.se aja, ta je že uporabljen Twisted Evil izmislite si novega
In ja, lahko bi šlo za zbiranje naslovov, potencialna možnost obstaja.

Avtor: cimabellaKraj: Gorenjska PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2016 11:00 am    Naslov sporočila:  
No, jaz sem kljub skepsi anketo vseeno izpolnila. Ker nisem na FB sem bila hitro konec. Potem pa vpraša anekta po mejlu za sodelovanje v nagradni igri, hvala, ampak ne.

V bistvu anketa ni toliko zanimiva rezultatsko, ker je dovolj velik procent ljudi, khm, naiven. Lahko bi spraševalec anketo uporabil v altruistično izobraževalene namene, da tistim ljudem, ki posredujejo svoje podatke, prijazno pošlje mejl, naj enkrat za spremembo vklopijo možgane. Smile

Avtor: sarsKraj: Vransko PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2016 11:28 am    Naslov sporočila:  
Izgleda, da študenti v MB nimajo kaj bolj pametnega početi. Potem se bo taista oseba znašla na forumu čez 10 let, če ji lahko kdo diplomsko nalogo naredi.

Avtor: kobrankaKraj: nekje v zgornjem posočju PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2016 1:19 pm    Naslov sporočila: icon_cool 
Branez je napisal/a:
sebastiant je napisal/a:
Ne uporabljam te zadeve.
Nisi družbene narave. Živiš v preteklosti! Whistle

Bi izpolnil, pa sem isti. d'oh!

Z menoj ni nič bolje. Na, pa sem se odpovedal 20€. Wink

Avtor: lucca brassiKraj: KOČEVJE PrispevekObjavljeno: Pon Apr 04, 2016 8:07 am    Naslov sporočila:  
lahko na FERI vprašate kdo mu je dal prostor in geslo

Avtor: igo PrispevekObjavljeno: Pon Apr 04, 2016 6:34 pm    Naslov sporočila:  
Kako lahko trdite, da niste uporabniki, če pa ves čas visite tu gori?
Vsaj 50 vas poznam v živo in še vsaj 100 samo preko komentarjev.
Nekateri sodelujete celo na večih omrežjih.
Jaz sem anketo v celoti izpolnil in tudi vpisal svoj mail.
Zdaj čakam na žrebanje.

Dodano:
Oh, šment ... Ali FB ne pomeni Forumski Bralec? Joj ... Mislim, da sem nekaj zamočil ...
Izpolnjeval sem tako, kot da se gre za elektronik.si .
Lili, pardon, upam, da nisem preveč pokvaril rezultatov. Tukaj namreč stalno pišemo, kaj trenutno počnemo, objavljamo razne fotografije, komentarje, ... sem čisto iskreno odgovarjal.
Jah, nič, kar je, je, ...
Bom odslej bolj pogosto pregledoval mail, ki ga uporabljam za dostop do informacij enkratnega značaja (toliko, da kaj dol zvlečem in se ne sekiram, če me kasneje zasujejo s spamom). Morda bom pa izžreban. Vsekekor poročam.

Stran 1 od 2