robert je napisal/a: |
Jaz bi vzel litoželeznega in emajliranega.
Litoželeznega zato, ker enakomerneje viša temperaturo zaradi debele stene. Emajliranega pa zaradi lažjega čiščenja. Kotlička nimam vendar imam tako podpeko - namečeš gor žerjavico in greš pit Pri pločevinasti pa moraš biti bolj pazljiv. |
pajo je napisal/a: |
....
Če bi se odločal jaz, bi izbiral med emajliranim(je tudi pleh, ampak se emajl lažje čisti) in litoželeznim (skoraj gotovo bi izbral slednjega). So pa svoj čas bili poceni emajlirani na Madžarskem. Tako da... |
Silvo je napisal/a: |
Gledam 20l litoželeznega s stojalom in pokrovom. Ga ima kdo v uporabi? |
MarkoM je napisal/a: |
Problem vseh teh kotlov na verigi je ta, da moraš posodo držati, ko mešaš vsebino. Priporočljivo ga je nekako vpeti, da stoji pri miru, doma smo si naredili kar obroč z nogami, ki ga fiksiraš v tla. Bolj kamot! |
Tidra je napisal/a: |
Za večje količine kuhat je tudi zelo uporaben predelan 25L sodček od piva, spodaj plinski gorilec z nogicami,... |
Tidra je napisal/a: |
Sodček od piva je sigurno preverjena varijanta, s tem da v našem ni bilo nič plastifikacije znotraj,... se nekaj tudi na "bolhi" prodaja sam je cena kr mal zasoljena v primerjavi s ponudbo iz "njuškala". |