|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4771 Aktiv.: 20.08 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pet Maj 15, 2009 6:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes sem dobil poceni vstopnico za omenjeni sejem.
Lahko komu pride za prav....
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
373.23 KB |
Pogledana: |
38 krat |

|
_________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
upor_nik Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00 Prispevkov: 450 Aktiv.: 2.24 Kraj: vipavska dolina
|
Objavljeno: Sob Maj 16, 2009 12:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Si me prehitel ( zjokal se bom ), ...
Ja, do 14h ni blo še nič, potem pa sem šel v službo, in če pogledaš uro, vidiš kdaj sem ugotovil da imam tudi jaz isto na e-pošti.
_________________ Sanja svinja o koruzi, ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Sob Maj 16, 2009 7:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali je lahko ta letak natisnjen črno-belo ker nimam barvnega tiskalnika in imam trenutno samo laserskega, ki pa ima samo črni toner.
Pa še to bi vprašal, kje se najlažje pride na ta sejem, če greš čez v Rožni Dolini.
Kadar sem hodil po Gorici sem bil v večini samo v Lidlu ali pa po "Raštelu" in tam okrog, bolj dol na jugu Gorice pa nisem vajen. Če sem že šel kam bolj dol sem šel včasih peš.
Saj veste kakšni so Italjani, ti takoj trobijo in pa še ogromno je teh enosmernih ulic po Gorici. In pa zmeraj ko si dol je kje kakšna sprememba in potem si v"r**i" ko ne veš več kam naprej. Nimam pa kakšne navigacije in se na to ne morem zanesti.
Lp Srečko
_________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.02 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sob Maj 16, 2009 7:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisti ki dobivajo domov "časopis" Goriška, je noter ta letak za popust
Da ne bo treba printat
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Sob Maj 16, 2009 8:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pobesneli je napisal/a: |
Tisti ki dobivajo domov "časopis" Goriška, je noter ta letak za popust
Da ne bo treba printat  |
Res je v tem časopisu ta letak. Hvala za informacijo. Sem bil med tednom precej zaseden in zadnjega časopisa sploh še nisem pogledal. Ga včasih preberem ampak moram priznati, da reklam ne gledam.
Lp Srečko
_________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.02 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sob Maj 16, 2009 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz ga le preletim, sem opazil po velikem slučaju letak, ker tudi jaz ne gledam reklam
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
upor_nik Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00 Prispevkov: 450 Aktiv.: 2.24 Kraj: vipavska dolina
|
Objavljeno: Ned Maj 17, 2009 11:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Kako najlaže do sejmišča?
V Vrtojbi po avtocesti na Italijansko stran, v krožnem križišču na It. strani ne zaviješ proti Gorici ampak greš drugi izhod proti Standrežu ( mimo Smart-a). Zapelješ se v Standrež do cerkve, kjer v križišču greš desno in naprej mimo igrišča do naslednjega krožnega križišča. V tem križišču greš drugi izhod proti Moši, to je proti Soči. Tu je pred mostom še eno krožno križišče, kjer zaviješ nazaj proti Gorici. Parkirišče sejmišča je takoj na desno!
Ker je ta cesta enosmerna boš ( ko odhajaš) šel po njej in prišel v krožno križišče, ki si ga že enkrat prevozil in tu boš zavil desno proti Standrežu, pri cerkvi pa levo proti Vrtojbi.
Upam, da sem bil razumljiv.
_________________ Sanja svinja o koruzi, ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni