www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pordenone po Pordenone
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 15, 2009 6:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem dobil poceni vstopnico za omenjeni sejem.
Lahko komu pride za prav....

RiduzioneGo.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  373.23 KB
 Pogledana:  38 krat

RiduzioneGo.jpg

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.24
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 16, 2009 12:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si me prehitel ( zjokal se bom ), ...

Ja, do 14h ni blo še nič, potem pa sem šel v službo, in če pogledaš uro, vidiš kdaj sem ugotovil da imam tudi jaz isto na e-pošti.

Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.27
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 16, 2009 7:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali je lahko ta letak natisnjen črno-belo ker nimam barvnega tiskalnika in imam trenutno samo laserskega, ki pa ima samo črni toner. Very Happy

Pa še to bi vprašal, kje se najlažje pride na ta sejem, če greš čez v Rožni Dolini.
Kadar sem hodil po Gorici sem bil v večini samo v Lidlu ali pa po "Raštelu" in tam okrog, bolj dol na jugu Gorice pa nisem vajen. Če sem že šel kam bolj dol sem šel včasih peš.
Saj veste kakšni so Italjani, ti takoj trobijo in pa še ogromno je teh enosmernih ulic po Gorici. In pa zmeraj ko si dol je kje kakšna sprememba in potem si v"r**i" ko ne veš več kam naprej. Nimam pa kakšne navigacije in se na to ne morem zanesti.Brick wall

Lp Srečko

Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.02
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 16, 2009 7:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tisti ki dobivajo domov "časopis" Goriška, je noter ta letak za popust Smile
Da ne bo treba printat Wink
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.27
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 16, 2009 8:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pobesneli je napisal/a:
Tisti ki dobivajo domov "časopis" Goriška, je noter ta letak za popust Smile
Da ne bo treba printat Wink

Res je v tem časopisu ta letak. Hvala za informacijo. Sem bil med tednom precej zaseden in zadnjega časopisa sploh še nisem pogledal. Ga včasih preberem ampak moram priznati, da reklam ne gledam. Brick wall Brick wall

Lp Srečko

Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.02
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 16, 2009 10:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz ga le preletim, sem opazil po velikem slučaju letak, ker tudi jaz ne gledam reklam Wink
Nazaj na vrh
upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.24
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 17, 2009 11:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako najlaže do sejmišča?
V Vrtojbi po avtocesti na Italijansko stran, v krožnem križišču na It. strani ne zaviješ proti Gorici ampak greš drugi izhod proti Standrežu ( mimo Smart-a). Zapelješ se v Standrež do cerkve, kjer v križišču greš desno in naprej mimo igrišča do naslednjega krožnega križišča. V tem križišču greš drugi izhod proti Moši, to je proti Soči. Tu je pred mostom še eno krožno križišče, kjer zaviješ nazaj proti Gorici. Parkirišče sejmišča je takoj na desno!
Ker je ta cesta enosmerna boš ( ko odhajaš) šel po njej in prišel v krožno križišče, ki si ga že enkrat prevozil in tu boš zavil desno proti Standrežu, pri cerkvi pa levo proti Vrtojbi.
Upam, da sem bil razumljiv.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Stran 4 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni