|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
DrRogla Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 18:00 Prispevkov: 336 Aktiv.: 1.42 Kraj: Hrastnik, Maribor
|
Objavljeno: Pet Mar 14, 2008 2:04 pm Naslov sporočila: Sejem Elektronike 2008 v Ljubljani |
|
|
Četudi morda večina že ve, se drugi teden odvija Sejem elektronike v Ljubljani.
Koda: |
Spoštovani,
na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani smo ponovno oživeli sejem z več kot 50-letno tradicijo!
Vabimo vas, da obiščete mednarodni Sejem elektronike 2008 (18.–20. 3., od 9.30 do 18.00), kjer predstavljamo naslednja področja:
-Profesionalna elektronika
-Telekomunikacije
-Radiofuzija
-Komponente, funkcijske enote in materiali
-Mehatronika in robotika
-Internet in z njim povezane storitve
-Multimedijske tehnologije
-Poslovna elektronika
-Računalništvo
-Varnostne in zaščitne naprave
-Storitve, inženiring in literatura
-Združenja in ustanove
V obsejemskem programu (Galerija nad vhodom v dvorano Kupola (A)) se predstavljajo:
Podjetja, razstavljavci
OpZS Sekcija elektronikov in mehatronikov
Predstavniki Insituta Josef Stefan
Fakultete in druge institucije
Radioamaterji iz Slovenije in sosednjih držav
Posebej pa bi vas radi opozorili na predavanje 19. 3. (17.00–18.00):
Prof. dr. Marko Mikuž,
z oddelka za fiziko Fakultete za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljane in Institut Josef Stefan, Ljubljana, Slovenija, za kolaboracijo ATLAS:
Korak bliže Velikemu poku
(Veliki hadronski trkalnik v CERN-u – Nov mejnik v razumevanju Narave)
Prosimo vas, da se na predavanje Korak bliže Velikemu poku zaradi velikega zanimanja predhodno prijavite na e-naslov (spela.bratun@gr-sejem.si), da vam bomo lahko omogočili prost sedež.
Vstop na sejem je prost! Več informacij: www.sejem-elektronike.si
|
_________________ LP, Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.00 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Mar 15, 2008 12:37 am Naslov sporočila: |
|
|
V okviru radioamaterjev bom tudi sam imel prikaz izdelavave tiskanih vezij (dopoldan) in šolo spajkanja (popoldan), tako da vabljeni vsi zainteresirani. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snow Član

Pridružen-a: Tor 27 Dec 2005 14:02 Prispevkov: 341 Aktiv.: 1.44 Kraj: Ljubljana || Velenje
|
Objavljeno: Tor Mar 18, 2008 8:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem danes zvečer šel na hitro mimo tistih vezij, ki jih je izdelal VolkD... zelo lepo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Tor Mar 18, 2008 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz grem jutri, tako da se mogoče vidimo . _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dagy Član

Pridružen-a: Pon 25 Okt 2004 15:00 Prispevkov: 116 Aktiv.: 0.49 Kraj: Ljubljana JN76HB
|
Objavljeno: Tor Mar 18, 2008 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
V okviru radioamaterjev bom tudi sam imel prikaz izdelavave tiskanih vezij (dopoldan) in šolo spajkanja (popoldan), tako da vabljeni vsi zainteresirani. |
Mladina je navdušeno sodelovala  _________________ LP Dragan S55Z |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Tor Mar 18, 2008 10:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz tudi grem jutri. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matic_scetinec Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 17:11 Prispevkov: 993 Aktiv.: 4.68 Kraj: Brezovica pri Ljubljani
|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2008 12:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo!
Tudi jaz bom šel na sejem v četrtek.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Racon Neznanec

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 17:23 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2008 8:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bil, hotel pocukati Volka za rokav, pa so sporočili, da je na malici. Pa ravno takrat, ko naj bi se začela delavnica spajkanja. Aj, aj aj.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.50 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2008 8:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam sem bil včeraj in danes,vendar Darkota že ni bilo več. Namesto danes so prestavili jutri(šola spajkanja). Smola je pa le v tem,da mene jutri ne bo več v LJ in se ne bom mogel udeležiti.
Drugače pa vse pohvale Darkotu,mislim da "kotiček" radioamaterjev najbolj iztopal(tam sem se tudi največ zadrževal) in tudi vse pohvale grejo Gregorju(gkrusi) za predstavitev svojih projektov. _________________ Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2008 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
dkone je napisal/a: |
Tudi sam sem bil včeraj in danes,vendar Darkota že ni bilo več. Namesto danes so prestavili jutri(šola spajkanja). Težava je pa le v tem,da mene jutri ne bo več v LJ.
Drugače pa vse pohvale Darkotu,mislim da "kotiček" radioamaterjev najbolj iztopal in tudi vse pohvale grejo Gregorju(gkrusi) za predstavitev svojih projektov. |
Točno tako, kot praviš ! Vse čestitke. Sem bil danes na sejmu, tako da sem skoraj videl cel Darkotov postopek izdelave tiv. Zelo poučno in presenetljivo . _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.72 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2008 11:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala dkone, sicer pa sem danes in včeraj pod radioklubom Ptuj predstavljal svoj CNC rezkalnik. Žel me jutri ne bo, imam šolske obveznosti in podelitev nagrad... mogoče se vseeno kaj oglasim zadnji trenutek.
Sicer pa je tudi Darko lepo prestavljal "sadjarski" postopek in mi je žal, da jutri ne bom mogel prit kakeg programatorčka zlotat.
Pa zahvala Darkotu, za posojo njegovih rezalnih klešč za tiskanine, ki so mi zelo prav prišle.
Članek v Večeru .
Nekaj več o radioamaterskem delu pa tukaj . _________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 8:56 am Naslov sporočila: |
|
|
gkrusi, a tisti CNC, ki je rezkal eno platico včeraj je bil tvoj? Kam pa je priključen? Na laptopa? Preko USB-ja? _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.72 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 7:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem spet uspel priti na sejem, tako da se kar od tukaj oglašam CNCja sicer žal nimam zraven
Ja, to je moj CNC. Nekaj o njem je že objavleno na moji spletni strani ( www.gkrusi.tk ), sicer pa bom ob prvi priložnosti sestavil še kratek sestavek za ta forum. _________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni