www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Smeti

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
magus
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 10 Okt 2004 10:31
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2004 10:41 am    Naslov sporočila:  Smeti Odgovori s citatom

645.7 kbps

Adsl, nazivno 1mb (no ja, za tolk plačujem)

Okolica domžal.

Me pa zanima če ma kdo kakšne izkušnje s pritožbami na siol.
Ker men je enx čist dol padu adsl. Nato sem počakal 3 dni in
ker ni bilo nič bolje, sem klical tja. Tam mi operater izreče staro rutino:
"Resetiraj modem, router bla bla bla..." Se mal razpizdim, pol pa reče do bo javu
na telekom. Pride cez [slovenščina je zame španska vas] dan en tip s telekoma, neki bluzi pr kablih, mena modem
itd. Nic bolje. Kliče na centralo naj nekaj prestavijo tm. Trara... dela. Hm... Zakaj gori lučka 512kbps!? Mu povem da gori samo 512, se mal nasmeje ter reče naj kličem na siol, ter gre. [slovenščina je zame španska vas] mislu da bom [Cenzurirano]. [slovenščina je zame španska vas] klicu na siol, ene prarkrat
in rečejo da sem tolk daleč od centrale. Sedaj je pa sosed dobu ADSL, in mu vleče
dol z 130kb/s, [slovenščina je zame švedska vas] kot je meni prej.

Zdej bi pa rd vedu, kaj in kako, preden se spet razpizdim na nedolžnega nemočnega telefonista oziroma telefonistko na siolu in telekomu.

Ce ma kdo že kej izkušenj.

aja pa tud ping mi je začel mal (preveč) skakat, vsaj pr CS-ju, kolkr sem ga po tem sploh še igral.

Hvala

LP, Magus

Magus,

Preberi pravila na forumu Pravilo št. 1 Vsak naslednji post pisan v tem stilu brišem brez opozorila!

Silvo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 459 dni