|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.10 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Okt 20, 2009 6:21 pm Naslov sporočila: Sejm elektronike v Udinah |
|
|
Sejm elektronike v Udinah bo letos 7 in 8. novembra.
Zanimiv je predvsem, ker je so razmeroma blizu meje. Sejem pa je tako rekoč pomanjšan sejem v Pordenonu. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.94 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Tor Okt 20, 2009 6:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si že manem roke!
Dobro je tudi, ker ni toliko kitajske robe!
In ne toliko gneče.
V bistvu grem še rajši v Udine kot v Pordenone!
lp, Jernej _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zažigalec Član

Pridružen-a: Sre 17 Dec 2008 21:19 Prispevkov: 174 Aktiv.: 0.86 Kraj: Vipavski Križ (blizu)
|
Objavljeno: Tor Okt 20, 2009 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Letos pa grem sigurno. Skozi sem samo govoril, govoril... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.03 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Tor Okt 20, 2009 9:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem si že rezerviral vikend  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Andrej64 Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27 Prispevkov: 727 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana-Črnuče
|
Objavljeno: Sre Okt 21, 2009 9:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko kdo napiše okvirno primerjavo med omenjenima sejmoma, torej med Pordenoneom in Udinam? Baje je jesenski sejem v Pordenone manjši, kot spomladanski, pa me sedaj zanima kateri ima 'boljšo' izbiro komponent in druge opreme.
Spomladanski sejem v Pordenonu, vem da je bil kar obsežen, če se ne motim so bile 4 hale, če ne celo 5, kakšen pa je kaj jesenski? Sem v dilemi, ker nevem katerega obiskati prihodnji mesec.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.03 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sre Okt 21, 2009 10:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Udine pridejo precej manjše kot pordenone.Če se ne motim je bila lani le ena stavba raztavljalcev. udine so podobne kot je sejem v stari gorici,sejem v travisio.
Žal je ta teh manjših sejmih vedno več računalniške in kitajske robe,tako da je elektronike manj. Ni pa nujno, zna se zgodit ravno obratno. Nikoli ne veš to je problem.
Jaz vsako leto obiščem nekaj teh sejmov.
po mojem mnenju se ti splača počakat na pordenone. Lahko pa greš tudi v udine, vse je enkrat prvič Če ne pa pelješ boljšo polovico v shoping center v udinah, ki je le par korakov od sejmišča.hehe (tako se jaz moji oddolžim ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Andrej64 Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27 Prispevkov: 727 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana-Črnuče
|
Objavljeno: Sre Okt 21, 2009 10:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor. Torej so Udine po velikosti podobne tistemu sejmu v Trbižu, katerega sem letos že obiskal. S tem sem prepričal da obiščem sejem v Pordenoneu, Udine bom pa tudi prej ali slej obiskal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.10 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Ned Okt 25, 2009 11:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako informativno. Sejam v Udinah je res manjši ampak!!! Pravi trgovci z elektroniko, ki so v PN so v 80% tudi v Udinah (sejem v Gorici je dosti manjši) je pa veliko, veliko manj "kitajčkov" in namesto 40 pultov z CDji jih je mogoče tu le 2-3. Je pa tudi gužve bistveno manj in temu primerne so tudi cene (beri nižje) _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 18 Ur