www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sejm elektronike v Udinah

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.10
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 20, 2009 6:21 pm    Naslov sporočila:  Sejm elektronike v Udinah Odgovori s citatom

Sejm elektronike v Udinah bo letos 7 in 8. novembra.
Zanimiv je predvsem, ker je so razmeroma blizu meje. Sejem pa je tako rekoč pomanjšan sejem v Pordenonu.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sortaj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51
Aktiv.: 3.94
Kraj: Med Vipavo in Štanjelom

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 20, 2009 6:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si že manem roke! Mr. Green
Dobro je tudi, ker ni toliko kitajske robe! Rolling Eyes
In ne toliko gneče.
V bistvu grem še rajši v Udine kot v Pordenone!

lp, Jernej

zažigalec
Član
Član

Pridružen-a: Sre 17 Dec 2008 21:19
Aktiv.: 0.86
Kraj: Vipavski Križ (blizu)

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 20, 2009 8:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Letos pa grem sigurno. Skozi sem samo govoril, govoril...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.03
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 20, 2009 9:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem si že rezerviral vikend Wink
Nazaj na vrh
Andrej64
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27
Aktiv.: 3.61
Kraj: Ljubljana-Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 21, 2009 9:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko kdo napiše okvirno primerjavo med omenjenima sejmoma, torej med Pordenoneom in Udinam? Baje je jesenski sejem v Pordenone manjši, kot spomladanski, pa me sedaj zanima kateri ima 'boljšo' izbiro komponent in druge opreme.

Spomladanski sejem v Pordenonu, vem da je bil kar obsežen, če se ne motim so bile 4 hale, če ne celo 5, kakšen pa je kaj jesenski? Sem v dilemi, ker nevem katerega obiskati prihodnji mesec. Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.03
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 21, 2009 10:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Udine pridejo precej manjše kot pordenone.Če se ne motim je bila lani le ena stavba raztavljalcev. udine so podobne kot je sejem v stari gorici,sejem v travisio.

Žal je ta teh manjših sejmih vedno več računalniške in kitajske robe,tako da je elektronike manj. Ni pa nujno, zna se zgodit ravno obratno. Nikoli ne veš to je problem.

Jaz vsako leto obiščem nekaj teh sejmov.

po mojem mnenju se ti splača počakat na pordenone. Lahko pa greš tudi v udine, vse je enkrat prvič Wink Če ne pa pelješ boljšo polovico v shoping center v udinah, ki je le par korakov od sejmišča.hehe (tako se jaz moji oddolžim Wink )
Nazaj na vrh
Andrej64
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27
Aktiv.: 3.61
Kraj: Ljubljana-Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 21, 2009 10:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za odgovor. Torej so Udine po velikosti podobne tistemu sejmu v Trbižu, katerega sem letos že obiskal. S tem sem prepričal da obiščem sejem v Pordenoneu, Udine bom pa tudi prej ali slej obiskal.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.10
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 25, 2009 11:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako informativno. Sejam v Udinah je res manjši ampak!!! Pravi trgovci z elektroniko, ki so v PN so v 80% tudi v Udinah (sejem v Gorici je dosti manjši) je pa veliko, veliko manj "kitajčkov" in namesto 40 pultov z CDji jih je mogoče tu le 2-3. Je pa tudi gužve bistveno manj in temu primerne so tudi cene (beri nižje)
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 18 Ur