|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
 |
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Jernej>18 Član

Pridružen-a: Čet 21 Maj 2009 13:20 Prispevkov: 62 Aktiv.: 4.27 Kraj: zasavje
|
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 7:19 pm Naslov sporočila: Blogspot težava |
|
|
Pozdravljeni,
Imam nov problem, zato se bom zopet obrnil na vas. Odprl sem svoj blogspot.com (greš na blogger.com, se registriraš), vse lepo in prav, objavim prvo novico, katastrofa. Namesto naslova (ki je hkrati povezava do celotne novice) in povzetka se na starni pojavi kar celotna novica (to mi res ni všeč). Seveda sem šel potem pregledat navodila, opazil, da moraš iti pod nastavitve, vir spletnega mesta, nastaviš "kratko". Ponovno objavim novico, žal sprememb ni bilo opaziti. Upam, da bo znal kdo pomagati. Volje je dovolj, znanja (še) ne.
Želim si imeti normalno stran, kjer bodo novice objavljene kot smo vajeni denimo na MMC RTVSLO (še boljši primer je thehoop.blogspot.com), se pravi najprej je objavljen povzetek s sliko , nato moraš še enkrat klikniti na naslov, da prideš do cele novice (joj, kako sem zakompliciral). Če kdo pozna rešitev, naj prosim pove, bom zelo hvaležen. Nisem ravno "računalniški" mojster, žal sem bolj "novinarska duša".
No, sedaj tudi veste zakaj sem vas pred tem povpraševal po poceni domenah. Rabil sem jo za tale projekt, ki me sedaj živcira  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 18:13 Prispevkov: 327 Aktiv.: 43.98 Kraj: Metlika
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 402 dni