www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sony Ericsson ELM

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Cash
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2010 19:47
Aktiv.: 0.09
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 11:31 pm    Naslov sporočila:  Sony Ericsson ELM Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Nabavil sem Elma, pa mi ne da miru ena stvar in sicer...če te nekdo kliče in te ni pri telefonu, nakar prideš čez 5 minut in na telefonu od daleč ne moreš ugotoviti, če te je kdo klical, ker ne utripa nobena lučka, niti na zaslonu ni nobenega opozorila --> moraš stisniti bilokero tipko, da se ti zaslon prižge in šele tedaj vidiš, da imaš recimo neodgovorjen klic oz. sms. Če ve kdo kako rešitev, bi ga lepo prosil za rešitev te zagate. Pri prejšnjih Ericssonih je bila možnost prikaza ure v spečem položaju in s tem ti je prikazalo tudi zgrešen klic, tu pa ni te opcije....Najlepša hvala
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 11:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zamenjaj telefon pa bodo lučke utripale pa še piskal bo. Npr. Motorola te teži še cel dan če je treba ko imaš neko sporočilo prav tako Samsung. Moj HTC signalizira le z majhno LED na vrhu telefona. Pač zgleda da ta gsm nima te funkcije, zahvali se inženirjem.
Unknown_User
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31
Aktiv.: 2.53
Kraj: UFO iz Butal pri T''minu

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 7:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

P990i tudi signalizira z ledico očitno boš moral menjati telefon, si mi pa dal malo misliti, ker mene tudi zanima ta telefon pa nevem če nebom ostal kat na prej omenjenem. Sicer ni panike, ker pred tem sem imel Nokie in skoraj čisto nobena ni imela ledice za signalizacijo.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
žrepko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 23 Mar 2010 20:12
Aktiv.: 3.77
Kraj: Ptuj-Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 11:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej pod katerim OS ti leti telefon, in poišči aplikacijo. Sigurno se dobi.
Če ne najdeš, bo pogledal večer.
LP
Nazaj na vrh
Cash
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 4:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Os je Java...
Nazaj na vrh
Cash
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 7:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

žrepko, žal ne najdem nobene take aplikacije...tako, da bi te prosil, če lahko na hitro kaj pobrskaš... hvala Very Happy Very Happy Very Happy
Nazaj na vrh
žrepko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 23 Mar 2010 20:12
Aktiv.: 3.77
Kraj: Ptuj-Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 9:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej pod tem linkom.

http://www.megamobilecontent.com/freeware/Sony-Ericsson-Elm/Page-10/

Pa preseli se iz Butal Wink (uredi profil)
Nazaj na vrh
folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.57
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 11:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mam enak telefon, a me to ne moti, vedno preprosto pogeldam s pritiskom na stranske tipke ( volime + - ) in se mi osveti ekran in vidim vse ... pa še na bateriji varčuješ, da te en ves čas opozarja, in kolikor sem sam seznanjen s tem imajo skoraj da vsi novejši SE aparati to aplikacijo odstranjeno, ker primarno varčujejo z energijo ...

moje osebno mnenje je pa da imajo prav, ker ali ti mobi tam sveti, utripa, piska ves čas ko te ni, in ko to opaziš pogledaš, ali pa preprosto ko se vrneš pritisneš stransko tipko si dejansko na istem)

Folc
Nazaj na vrh
Mihec
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Mar 2006 20:10
Aktiv.: 1.77
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 12:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam SE g900. Stranska ledica katera utripa ob zgrešenem klicu/prejetem smsju je še kako dobrodošla. Saj mi tako ni potrebno vsakič ko ne držim telefona v roki ali ga imam pri sebi pritiskati tipke ter gledati na zaslon. Močno dvomim da bi z odstanitvijo te funkcije prihranili na energiji.

Če ima ELF samo to pomankljivost, potem je super telefon, sploh za tako ceno.
Nazaj na vrh
folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.57
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 1:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

no mogoče res, ampak nevem jaz že dobre 3 leta uporabljam SE in sem se navadil ...

drugače je pa telefon sam po sebi res bogat z raznimi aplikacijami

Folc
Nazaj na vrh
Cash
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 16, 2010 8:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

saj ne, da kompliciram...telefon je super....Gre se mi le zato, ker imam v službi v pisarni telefon na mizi, vmes pa vsaj 30-40x na dan skočim ven iz pisarne in ko pridem nazaj, moram vedno pritisnit neko tipko, da vidim, če me je kdo klical, ker drugače bi lahko kar od daleč videl. Opcija, da ga imam v žepu ne pride v poštev zaradi narave dela...zato hočem to funkcijo met, hehe Mr. Green
Nazaj na vrh
Cash
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 18, 2010 2:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

žrepko, žal nisem našel nič na tistem linku...tako da.... Sad
Nazaj na vrh
Rafter
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20
Aktiv.: 2.21
Kraj: Southern District of Maribor JN76UL

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 20, 2010 1:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm... tudi meni je bil ELM opcija za naslednji telefon (po dveh letih SE P1i), a mi je to kar pomemben podatek. Pri P1i "blinka" spodnja lučka, če je karkoli novega. Moj leži v službi na polici in res lahko samo z enim "pobliskom" vidim, ali se je kaj dogajalo.
Nazaj na vrh
sailor
Član
Član

Pridružen-a: Sre 26 Nov 2003 21:38
Aktiv.: 2.95
Kraj: Ljubljana-Moste

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 09, 2011 10:44 pm    Naslov sporočila:  Ekranček na ELM-ju je počil ... Odgovori s citatom

Ima morda kdo displej od ELM-ja odveč?
gl, DD+
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni