www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Gorenje - error E4
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sebastjan.kamensek
Član
Član



Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04
Prispevkov: 861
Aktiv.: 6.39
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 24, 2011 3:14 pm    Naslov sporočila:  Gorenje - error E4 Odgovori s citatom

Zdravo,

imam vgradnji štedilnik gorenje (ne vem tipa) - indukcijskega. Učeraj mi je ena od plošč za kuho pričela javljat error E4. Mi zna kdo povedat kaj bi to bilo?

l.p.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
PPG78
Član
Član



Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Prispevkov: 2340
Aktiv.: 14.11
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 24, 2011 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče bo priloga v pomoč Cool

LP, Peter



4-037-0915.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  4-037-0915.pdf
 Velikost datoteke:  191.64 KB
 Downloadano:  320 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
urosk111
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Tor 13 Mar 2012 7:19
Prispevkov: 1
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 13, 2012 7:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

imam isti problem!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kovse
Član
Član



Pridružen-a: Ned 29 Feb 2004 12:48
Prispevkov: 40
Aktiv.: 0.24
Kraj: sL.kONJICE

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 10, 2012 3:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si mogoče uspel popraviti to napako?

Nam se je tudi prižgala ta napaka na plošči, ki jo sicer najpogosteje uporabljamo.

Imam pa še eno prošnjo- a mi lahko kdo pošlje tole datoteko zgoraj na kovse@yahoo.com, žal nimam dosti objav za dolpoteg.

Lp!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
kovse
Član
Član



Pridružen-a: Ned 29 Feb 2004 12:48
Prispevkov: 40
Aktiv.: 0.24
Kraj: sL.kONJICE

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 10, 2012 5:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobil datoteko, hvala!

Ima kdo mogoče napotek kako pri menjavi navitja to nastaviti v program z gumbi? Sem imel nekje, ampak sem izgubil.

Lp!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
sebanet
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Sre 12 Maj 2010 11:09
Prispevkov: 3
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 06, 2013 6:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Isti problem napaka E4. Kaj je potrebno zamenjati?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
uros_k
Član
Član



Pridružen-a: Čet 03 Sep 2009 21:29
Prispevkov: 10
Aktiv.: 0.08
Kraj: Konjice

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 08, 2013 5:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav, pri nas je pomagala samo menjava indukcijskega kuhališča. Potrebno je še potem vprogramirati v sistem. Lahko pošljem postopek če kdo potrebuje.

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
melona
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Ned 29 Sep 2013 11:19
Prispevkov: 1
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 29, 2013 11:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

uros_k je napisal/a:
Pozdrav, pri nas je pomagala samo menjava indukcijskega kuhališča. Potrebno je še potem vprogramirati v sistem. Lahko pošljem postopek če kdo potrebuje.

Lp


Meni se je isto naredilo, sem menjala indukcijsko ploščo in sedaj isto piše e4. Crknala je pa prav desna spodaj. Potem sem pa delala po navodili za konfiguriranje, torej da držiš ključavnico in tipkaš vse plošče od desne spodaj v nasprotni smeri urinega kazalca, pa ne pridem noter v sistemski meni Sad
Tako, da ima kdi idejo?
uroš_k, kako pa vprogramiraš v sistem? Sad
Hvala
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robertos
Član
Član



Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Prispevkov: 732
Aktiv.: 4.41
Kraj: Vuhred

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 20, 2013 6:50 pm    Naslov sporočila:  Gorenje EIK 695C Odgovori s citatom

Steklokeramika Gorenje model EIK 695C, pravzaprav sta dve plošči indukcija in dve klasika steklokeramika, se je pojavila napaka E5, ve kdo kaj pomeni error 5?
_________________
Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robertos
Član
Član



Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Prispevkov: 732
Aktiv.: 4.41
Kraj: Vuhred

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 20, 2013 10:22 pm    Naslov sporočila:  Re: Gorenje EIK 695C Odgovori s citatom

robertos je napisal/a:
...Gorenje model EIK 695C... error 5?

Ker dve uri ni bilo odgovora, sem raztavil zadevo in ugotovil, da sta v kratkem stiku oba izhodna igbt 45A 600V transistorja, ki sta za večjo indukcijsko ploščo in posledično je pregorela tudi 20A varovalka na vhodu vezja, toliko v vednost, če bo še kdo imel podoben problem.

_________________
Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mirko
Član
Član



Pridružen-a: Ned 03 Feb 2008 16:03
Prispevkov: 210
Aktiv.: 1.50

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 26, 2013 5:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najboljša polenta se kuha na drva
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mirko
Član
Član



Pridružen-a: Ned 03 Feb 2008 16:03
Prispevkov: 210
Aktiv.: 1.50

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 26, 2013 5:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

UUUU pozabil, lepe praznike pa več sreče v Novem letu.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Gregor Greg
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Čet 06 Feb 2014 1:44
Prispevkov: 8
Aktiv.: 0.12
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 09, 2014 12:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče kdo ve, kje bi dobil te IGBT-je za indukcijo? Mogoče malo močnejše?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi1
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Pet 25 Apr 2014 9:19
Prispevkov: 3
Aktiv.: 0.05

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 25, 2014 9:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

uros_k je napisal/a:
Pozdrav, pri nas je pomagala samo menjava indukcijskega kuhališča. Potrebno je še potem vprogramirati v sistem. Lahko pošljem postopek če kdo potrebuje.

Lp

Zdravo UROŠ

Prosilk bi te za pospopek kako vprogramira novo indukcijsko kuhališče. Sem tudi zamenjal tuljavo in mi sedaj javlja E4
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi1
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Pet 25 Apr 2014 9:19
Prispevkov: 3
Aktiv.: 0.05

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 25, 2014 9:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo Uros

Prosim če mi lahko pošlješ postopek kar na mail gasper.pretna@t-2.net

Hvala in lep pozdrav
Gasper
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 110 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group