www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Načrt za elektronski taster
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
rbogomir
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Apr 2004 12:58
Aktiv.: 0.40
Kraj: Cerkno

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 12, 2012 7:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz tudi.

lp, Mirko, S59X
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 18:13
Aktiv.: 21.75
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 13, 2012 5:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

+1. Sodelujem torej pri dveh kompletih.
MaxTu
Član
Član

Pridružen-a: Ned 13 Dec 2009 16:24
Aktiv.: 1.29
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 17, 2012 6:18 pm    Naslov sporočila:  KEYER Odgovori s citatom

Število kar lepo raste!
Nazaj na vrh
MaxTu
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 23, 2012 7:46 am    Naslov sporočila:  Slika končanega tasterja Odgovori s citatom

No pa še ena slika dokončanega (zaspajkanega) in preizkušenega tasterja.

Slika koncanega.jpg
 Opis:
Sestavlje 9A elektronski taster z memorijo
 Velikost datoteke:  242.42 KB
 Pogledana:  10 krat

Slika koncanega.jpg

Nazadnje urejal/a MaxTu Tor Mar 27, 2012 4:31 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
MaxTu
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 25, 2012 5:39 pm    Naslov sporočila:  Keyer v škatli Odgovori s citatom

No takole ša izgleda elektronc, ko je že v škatli. Z naročili za pice počakamo še par dni potem gremo v nabavo.

Keyer2403.jpg
 Opis:
Končan elektronski taster z memorijo
 Velikost datoteke:  142.9 KB
 Pogledana:  7 krat

Keyer2403.jpg

Nazaj na vrh
s57pz
Član
Član

Pridružen-a: Tor 17 Avg 2004 6:31
Aktiv.: 0.18

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 29, 2012 4:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ojla,

tudi jaz sem kandidat, če ni prepozno...

Lp, Zvone - S57PZ
Nazaj na vrh
S55EI
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Maj 2010 11:47
Aktiv.: 4.46
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 29, 2012 4:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

+1 zame.
MaxTu
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 8:45 pm    Naslov sporočila:  Naslovi Odgovori s citatom

Danes se je iztekel rok za prijavo za PIC-e.
Preko zasebnega sporočila mi prosim napišite naslov kamor naj pošljem PICe. Žal nisem še preveril koliko bo poštnina, mislim pa da več kot priporočeno ne bo saj ni teže, če dam z odkupnino pa je kar drago če se prav spomnim. Dajte kak pameten predlog.

lp
Nazaj na vrh
audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 18:13
Aktiv.: 21.75
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole vse skupaj je zelo nenavadno. Niti ni nikjer definirano ali gre samo za Pic ali za cel komplet. O ceni pa nikjer nič in kljub temu nas je kar nekaj prijavljenih. Rolling Eyes
MaxTu
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 02, 2012 7:55 pm    Naslov sporočila:  PIC za elektronski taster Odgovori s citatom

Pozdrav vsem!

Danes popoldan sem prejel e-mail od avtorja tega PIC-a naslednje sporočilo:

Maks,

Upravo sam dobio cijenu od dobavljača. Cijena je znatno viša nego što sam ja kupovao prije dvije godine. Opravdavaju to sa porastom dolara i povećanjem pdv-a. Tako da će cijena za ovu isporuku morati biti 100 kn ili 13 Eura za jedan PIC.

Znam da to sada stvara probleme jer ćeš morati ponovno pitati kupce da li pristaju na novu cijenu. Molim te javi mi koliko će se zbog ove neugodnosti promjeniti količina za isporuku.

Ispričavam se Maks što je tako ispalo.

Srdačan pozdrav i hvala na razumijevanju.
--------------------
Mic

Zanima me sedaj ali si je kdo premislil glede na ceno PIC-a. V kolikor si je naj mi sporoči. V kolikor ni sporočila v nekaj dneh menim, da se s tem strinjamo.

Toliko v vednost vsem in lep pozdrav!

Maks, s53kp
Nazaj na vrh
VolkD
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 20:58
Aktiv.: 121.21
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 02, 2012 10:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Digikey jih ima po ccca 6 $.

RS pri sosedih jih ima po okrog 5€.

Pri SOS electronics se ga dobi celo za manj kot 3€.

Torej bo nekdo imel dober posel,...

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 16:09
Aktiv.: 135.10
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 02, 2012 11:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj zadeva pravzaprav zna? Je tak problem spisat svoj software?
Robertos, ki se oglaša na forumu ima narejen en tak taster. ( ne vem kako je glede softwera) Trenutno je v tujini. Ko se vrne, ga bom opozoril na tole sporočilo. Bo sam napisal kaj ima oz. kako je z izdelavo.

Prisoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
s56al
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Sep 2005 11:03
Aktiv.: 3.19

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2012 6:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Farnell ima za 16F876A... kar nekaj ponudbe, npr.:

http://si.farnell.com/microchip/pic16f876a-i-sp/ic-8bit-flash-mcu-16f876-sdil28/dp/9761314

za 3,86 EUR + DDV za količine nad 10 kosov.

Če naročiš danes, so jutri v Slo. Če ne maraš sam naročati iz tujine oz. se želiš izogniti stroškom pošiljanja, jih po enaki ceni kot so v Farnell-u dobavi Nano elektronika, običajno v enem dnevu.

LP, Sandi
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
me2d
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 10:10
Aktiv.: 3.60
Kraj: nr.Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2012 8:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Malo ven iz teme pa vendar. Imam N0XAS . Ima 4 memorije po 60 znakov, ter en kup stvari (QSO nr, ...). Dela že sedem let še na originalno CR2032 baterijo. Prejšnji teden mi je Dale poslal nov PIC z novim firmwarom, ker sem ga prosil za nekaj specifike okoli Beacon mode (aja, to tudi zna). Bi rekel, da je tole "best money can buy". Osebno ga na FT-950 in FT-897 uporabljam rajši kot vgrajenega.
Sorry za offtopic.
Nazaj na vrh
borisz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 21:04
Aktiv.: 43.05
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2012 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če se boste zbrali skupaj, naj mi eden pošlje pod zasebno količino in točno oznako, pa boste prijetno presenečeni.
Prisoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 322 dni