|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lado Član

Pridružen-a: Pon 09 Feb 2004 13:22 Prispevkov: 1004 Aktiv.: 4.23 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Ned Okt 21, 2012 12:53 pm Naslov sporočila: nadležni napisi |
|
|
Že nekaj časa se mi pojavljajo vsiljene reklame oz ponudbe da sem zadel i-phona...To se pokaže če se premaknem v textu na podčrtano in modro označeno besedo..
očitno imam v raćunalniku škodljiv programček kateri išče po določenih besedah, katerim nato pripenja linke (zadeli ste i-phon.....in podobne)potem pa naj bi na njihovi strani vpisal svoje podatke da bi ti lahko dostavili "zadetke" ja malo morgen moji podatki...
Rad bi se znebil teh vsiljenih oglaševalcev, da ne rečem goljufov...
kakšna ideja kako deratizirati to golazen...
lp
lado |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.70 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Ned Okt 21, 2012 1:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj časa imam mir pred njimi.
Rešil pa sem se tako, da sem kliknil na modri tekst in na njihovi strani našel ukaz za preklic teh zadev.
Malo poišči, pa boš našel.
Opazil sem, da se tole pojavlja na brskalnikih Chrome.
Imaš tudi ti omenjeni brskalnik? _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 5.99 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Ned Okt 21, 2012 2:08 pm Naslov sporočila: Re: nadležni napisi |
|
|
Citiram: |
...podčrtano in modro označeno besedo.. |
To se mi zdi nekam znano ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xsyt Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19 Prispevkov: 1346 Aktiv.: 6.48 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: Ned Okt 21, 2012 2:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preverite malce t.i. "extensionse" oz. razširitve; chrome://chrome/extensions/ Se zgodi, da kakšni codec packi, razni "freeware" programčki dodajo ta pripomoček v browser. _________________ If you're in control, you aren't going fast enough |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni