www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

L: Laserski tiskalnik Konica Minolta pagepro 1350w

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
anze90
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Nov 2010 3:06
Aktiv.: 1.87
Kraj: Šentjur

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2013 11:55 pm    Naslov sporočila:  L: Laserski tiskalnik Konica Minolta pagepro 1350w Odgovori s citatom

Prodam omenjeni tiskalnik, tiskalnik je star približno eno leto in je popolnoma brezhiben. Toner je še poln nekje okoli polovice, dobi se pa tudi neoriginal tonerje oziroma ima originalni toner čep za filanje praha(foto valj je posebi). Tiskalnik pa prodajam zgolj zaradi neuporabe.

Zaradi precejšnega zanimanja za tiskalnik spreminjam oglas v licitacijo.

Licitacija se zaključi v soboto dne 9. 2. 2013 ob 18:00

Začetna cena je: 20€
Cena se zvišuje minimalno po 1€

2013-02-06_22-46-03_724.jpg
 Opis:
pagepro 1350w
 Velikost datoteke:  1.05 MB
 Pogledana:  1 krat

2013-02-06_22-46-03_724.jpg

Nazadnje urejal/a anze90 Čet Feb 07, 2013 12:38 am; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13
Aktiv.: 4.80
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 12:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kupim
anze90
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 12:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zaradi precejšnega zanimanja za tiskalnik spreminjam oglas v licitacijo.

Licitacija se zaključi v soboto dne 9. 2. 2013 ob 18:00

Začetna cena je: 20€
Cena se zvišuje minimalno po 1€
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
StricGeza
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53
Aktiv.: 4.72
Kraj: Gradišče pri Divači

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 12:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

22€
audiox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 1:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

OK. Jaz sem itak prehitro napisal da kupim, ker bi verjetno nastala težava s prevzemom.

Pa vseeno... Najprej si zadovoljen z 20€. Potem ko vidiš, da je interes večji, pa narastejo apetiti. Skrajno nesramno.

sraka
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52
Aktiv.: 2.38
Kraj: PMAVs

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 1:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

audiox je napisal/a:
Najprej si zadovoljen z 20€. Potem ko vidiš, da je interes večji, pa narastejo apetiti. Skrajno nesramno.

Res je. Ampak ni edini. Morali bi prepovedati spreminjanje tipa oglasa medtem ko je še aktualen.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.11
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 4:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

.. ali celo ukiniti licitacije, saj so nemalokdaj jabolko spora....
Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.03
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 4:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žal se to ne dogaja le tukaj, ničkolikrat sem se odpeljal po kakšno zadevo, pa ko sem hotel prevzet se je cena dvignila zaradi velikega zanimanja.

Drugače pa je tudi tukaj vsake toliko kakšen ki ga zamika kaj več.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.87
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 5:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Fantje, zaradi 5€ +/- ne bo nihče revež ali bogataš.
audiox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 5:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne gre se za količino denarja. Gre se za to, da je nesramno.
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.87
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 5:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

audiox je napisal/a:

S tem se tudi strinjam.
Nekje v pravilih imamo med drugim zapisano... Tudi oblika sporočila marsikaj pove o pošiljatelju,... pa se je bolje takega uporabnika v bodoče pač izogibat.

anze90
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 6:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
audiox je napisal/a:

S tem se tudi strinjam.
Nekje v pravilih imamo med drugim zapisano... Tudi oblika sporočila marsikaj pove o pošiljatelju,... pa se je bolje takega uporabnika v bodoče pač izogibat.

To pa zej ne zstopim ste se mogli glih nad mano spravt, bistvo ste že pa tako ali tako povedali, bom drugič pazil, da ne bom spreminjal oglasov a sem bil primoran(v 5ih minutah sem imel nekaj interesantov).

Ne zastopm pa to o obliki sporočila? Napisal sem odebeljeno zaradi dobronamernosti, da človeku takoj pade v oči.

Sem pa že zasledil nekaj ogasov ki so bili spremenjeni v licitacijo pa ni nobeden "jamral".

Brick wall
Nazaj na vrh
sraka
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52
Aktiv.: 2.38
Kraj: PMAVs

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 6:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

anze90 je napisal/a:
To pa zej ne zstopim ste se mogli glih nad mano spravt, bistvo ste že pa tako ali tako povedali, bom drugič pazil, da ne bom spreminjal oglasov a sem bil primoran(v 5ih minutah sem imel nekaj interesantov).

Lahko seveda narediš karkoli. Fer bi pa bilo, da bi printer prodal prvemu, ki se je oglasil. Vse ostalo pa kot si videl sproži posledice.

anze90
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 6:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No da se ne bo preteklo preveč vroče krvi... Sem se odločil za fer potezo, tiskalnik dobi StricGeza za 20€. To temo pa lahko moderatorji zaradi mene tudi vržejo v smeti.

Upam da se moderatojrem spet ne bojo naelektrili lasje Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 501 dni