www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

SERŠ 1. mesto v robotiki

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
webmartin
Član
Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19
Aktiv.: 1.58
Kraj: Zg. Polskava

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 04, 2013 6:16 pm    Naslov sporočila:  SERŠ 1. mesto v robotiki Odgovori s citatom

"Dijaka Bojan Potočnik in Matej Drobnič sta pod vodstvom mentorja Mirana Waldhütterja na svetovnem tekmovanju RoboCup Junior 2013 na Nizozemskem v kategoriji Rescue B SuperTeam osvojila 1. mesto."

Čestitke dijakoma in mentorju.

Vir: http://www.sers.si/

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
matokc1
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Nov 2012 13:10
Aktiv.: 0.20
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 04, 2013 7:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vauuu, to je dosežek!

Čestitke!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tilz0R
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 15:39
Aktiv.: 5.66
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 04, 2013 8:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čestitke tudi iz moje strani! Wink
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
zok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59
Aktiv.: 5.57
Kraj: Ponikva

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 04, 2013 9:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A cisto sami trije so jih osvojili, in to v SuperTeam kategoriji?

Prosim lepo.. d'oh!

Saj iskreno privoscim ta izreden dosezek, priznam, zelo lep uspeh je, ampak pri takem hvalisanju mi pa malo slabo rata. Eh?
Nazaj na vrh
Bizgec65
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46
Aktiv.: 11.29
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 04, 2013 11:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

zok je napisal/a:
A cisto sami trije so jih osvojili, in to v SuperTeam kategoriji?

Prosim lepo.. d'oh!

Saj iskreno privoscim ta izreden dosezek, priznam, zelo lep uspeh je, ampak pri takem hvalisanju mi pa malo slabo rata. Eh?

Zgornjega ne razumem ravno najbolje, sam pa vsekakor iskreno čestitam za 1.mesto obema tekmovalcema, le tako naprej, čestitke tudi mentorju !!!
Nazaj na vrh
iskra
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13
Aktiv.: 3.36
Kraj: Lokev ,Boa , KOPER

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 05, 2013 8:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čestitke Applause Bravo samo tako naprej Applause
zok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59
Aktiv.: 5.57
Kraj: Ponikva

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 05, 2013 9:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok, malo sem pretiraval... sem prebral clanek, in sem nasel da so tudi LegoRockerje omenili, ampak tale izsek me spominja na Slovenske novice in njihov senzaciolizem. Smile

Bil sem namrec tam, poznam pravila, in niso zmagali sami. Zmagali so v navezi z Madzari. Superteam je namrec tekmovanje, kjer tekmujeta po dve ekipi skupaj. In brez uspeha LegoRockerjev bi bili kljub svojemu uspehu bistveno nizje, kajti tukaj je uspeh odvisen od obeh ekip - ce ena ekipa zamoci, ima ekipni par manj tock.

Ja, bilo je 23 ekip (ceprav mi spomin pravi da jih je bilo 21..?), in zmagali so v konkurenci 11 (?) ekipnih parov - zbrali so 190 tock, drugouvrsceni SuperTeam jih je zbral 160, kar je ogromna prednost. Posamicno so bili dvanajstouvrsceni, kar je prav tako super rezultat. Madzari so bili posamicno stirinajsti, kar prica o tem, da sta se ekipi v SuperTeamu odlicno ujeli.

Nasi junaki (Gimnazija Lava - Rescue A Secondary) so v SuperTeamu zbrali vse tocke, Portugalci pa nobene, in tako smo pristali na 9. mestu izmed 14-ih ekipnih parov. Pac ni bilo sportne srece.

Posamicno so se uvrstili na 17. mesto od 29 ekip, kar je za prvic super. Za 5 tock nas je prehitela Italija (1675 vs. 1680 točk), katero smo pred odštetjem najslabše vožnje vodili za 20 točk. Žal je tak način točkovanja. Anxious

Naslednje leto gremo v Brazilijo! Pray
Nazaj na vrh
JamesQ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Nov 2006 12:05
Aktiv.: 1.60
Kraj: Novo mesto/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 05, 2013 8:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živjo.

Čestitam! (=

LDŽ

worm37
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 05 Nov 2013 21:46
Aktiv.: 0.02
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 05, 2013 10:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čestitam Dancing
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni