|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mijana Neznanec

Pridružen-a: Tor 04 Mar 2014 20:34 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Tor Mar 04, 2014 8:44 pm Naslov sporočila: NAČRT ELEKTRONIKE ZA PRIDOBIVANJE ČEBELJEGA STRUPA |
|
|
POZDRAV JANEZ RAD BI SI PRENESEL NAČRT ELEKTRONIKE ZA PRIDOBIVANJE ČEBELJEGA STRUPA PA MI NE RATA MI KDO LAHKO POŠLE NAČRT ELEKTRONIKE NA IMAEL JANEZ.KREPEK@SIOL.NET HVALA IN L.P.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Mar 04, 2014 8:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj pa kričiš? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
forest70 Član

Pridružen-a: Ned 20 Jul 2008 1:00 Prispevkov: 588 Aktiv.: 2.86 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Tor Mar 04, 2014 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
@mijana če bi prebral pravila foruma, bi vedel zakaj ne moreš pobrati datoteke. Potrudi se  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Mar 04, 2014 9:26 pm Naslov sporočila: Re: NAČRT ELEKTRONIKE ZA PRIDOBIVANJE ČEBELJEGA STRUPA |
|
|
mijana je napisal/a: |
POZDRAV JANEZ RAD BI SI PRENESEL NAČRT ELEKTRONIKE ZA PRIDOBIVANJE ČEBELJEGA STRUPA PA MI NE RATA MI KDO LAHKO POŠLE NAČRT ELEKTRONIKE NA IMAEL JANEZ.KREPEK@SIOL.NET HVALA IN L.P.  |
Razen tega, da nisi prebral pravil foruma, še nadleguješ ljudi preko zasebnih sporočil.
Forum takih uporabnikov ne potrebuje.
Vso srečo v življenju. S takim odnosom do ljudi jo boš namreč potreboval. Žal si tu zamudil.
 _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni