www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Kako dostopati do mojega računalnika od drugod?

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drejko
Član
Član



Pridružen-a: Pet 30 Dec 2005 18:18
Prispevkov: 253
Aktiv.: 1.52
Kraj: koroška-okolica SG

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 21, 2016 11:32 am    Naslov sporočila:  Kako dostopati do mojega računalnika od drugod? Odgovori s citatom

Imam iskratel nettop 30 in na njemu vezano IP camero in program za snemanje.Želel bi dostop za urejanje in pregledovanje od drugod.Ali je to možno naredit z win7 ali je potrebno instalirat server.Vsak nasvet je dobrodošel.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
rafaellsi
Član
Član



Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 18:54
Prispevkov: 459
Aktiv.: 4.75
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 21, 2016 11:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VNC remote control software (ultra. tight, ...), teamviewer, Microsoftov Remote desktop, ....
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[g0ran24]
Član
Član



Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27
Prispevkov: 502
Aktiv.: 3.02
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 21, 2016 1:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vecinoma imajo videonadzorni programi ze v sebi program za remote view. Lazje bo ce napises kateri program uporabljas.

Verjetno bo potrebno se kaksen port na routerju odpreti.

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
robert
Član
Član



Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Prispevkov: 1609
Aktiv.: 9.69
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 21, 2016 9:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V kolikor imaš doma statični IP naslov je potrebno par nastavitev na routerju (porti,...)
V kolikor ga nimaš pa predlagam Teamviewer,...

_________________
LP Robert
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
cero
Član
Član



Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Prispevkov: 1191
Aktiv.: 7.17
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 21, 2016 11:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz tudi uporabljam teamwiever, ni ga treba posebej nastavljat in pride mimo vseh routerjev in firewallov.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iztok
Član
Član



Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Prispevkov: 4974
Aktiv.: 29.96
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 22, 2016 1:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

robert je napisal/a:
V kolikor imaš doma statični IP naslov je potrebno par nastavitev na routerju (porti,...)
V kolikor ga nimaš pa predlagam Teamviewer,...

cero je napisal/a:
Jaz tudi uporabljam teamwiever, ni ga treba posebej nastavljat in pride mimo vseh routerjev in firewallov.

x 2 - lepo dela tudi preko Androida ...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DenisH
Član
Član



Pridružen-a: Pet 07 Sep 2012 0:05
Prispevkov: 92
Aktiv.: 1.09
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 22, 2016 11:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V kolikor še nimaš v Nettopu 30 vgrajenih 4 GB rama, ti toplo priporočam da to storiš. Ko sem to naredil na svojem (iz 2GB na 4GB), je kar "zadihal". Deluje bolj stabilno in tekoče.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drejko
Član
Član



Pridružen-a: Pet 30 Dec 2005 18:18
Prispevkov: 253
Aktiv.: 1.52
Kraj: koroška-okolica SG

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 22, 2016 1:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdaj imam 3GB ram.Hvala za nasvete.Uporabljam pa program CMS.Ali bom lahko s temi programi tudi upravljal kamero?Imam pa dinamični IP ker si je telemach tako namislil.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
drejko
Član
Član



Pridružen-a: Pet 30 Dec 2005 18:18
Prispevkov: 253
Aktiv.: 1.52
Kraj: koroška-okolica SG

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 22, 2016 1:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdaj imam 3GB ram.Hvala za nasvete.Uporabljam pa program CMS.Ali bom lahko s temi programi tudi upravljal kamero?Imam pa dinamični IP ker si je telemach tako namislil.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
cero
Član
Član



Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Prispevkov: 1191
Aktiv.: 7.17
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 23, 2016 6:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:
lepo dela tudi preko Androida ...


Ja to sem pa pozabil, ravno tako kot tudi, da ga ni treba sploh inštalirati na mašino.
V bistvu si logiran na mašini kot gost, ga zdownloadaš in zaženeš, pa še vedno deluje.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
satelitko
Član
Član



Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Prispevkov: 1653
Aktiv.: 9.96
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 23, 2016 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

DenisH je napisal/a:
V kolikor še nimaš v Nettopu 30 vgrajenih 4 GB rama, ti toplo priporočam da to storiš. Ko sem to naredil na svojem (iz 2GB na 4GB), je kar "zadihal". Deluje bolj stabilno in tekoče.


Mi zaupaš, kateri RAM si vtaknil noter in dobro dela? Tudi meni ležita dva nettopa, eden z 1, drugi z 2G, pa sta nekako prelena za resnejše delo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
juremis
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Tor 16 Apr 2013 15:11
Prispevkov: 8
Aktiv.: 0.10
Kraj: Ambrus

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 25, 2016 10:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

satelitko je napisal/a:
DenisH je napisal/a:
V kolikor še nimaš v Nettopu 30 vgrajenih 4 GB rama, ti toplo priporočam da to storiš. Ko sem to naredil na svojem (iz 2GB na 4GB), je kar "zadihal". Deluje bolj stabilno in tekoče.


Mi zaupaš, kateri RAM si vtaknil noter in dobro dela? Tudi meni ležita dva nettopa, eden z 1, drugi z 2G, pa sta nekako prelena za resnejše delo.


Če govorimo o isti stvari Very Happy DDR2 (667Mhz) pašejo pol pa kar dobiš. Lahko daš 1 dodatn ali zamenjaš 2x po 2GB.

LP,Jure

_________________
LP, Jure
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 114 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group