www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Altium designer

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Patrik_kirtap
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Čet 21 Sep 2017 7:46
Prispevkov: 5
Aktiv.: 1.27
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 21, 2017 7:56 am    Naslov sporočila:  Altium designer Odgovori s citatom

Živjo,
zanima me, kako lahko napolnim "Vault" v Altium designerju?
Veliko namreč rišem z njim a si vse knjižnjice rišem sam. Včeraj pa sem videl na spletu, ko je moški na posnetku kar iz "Vault"-a izbral simbol za komponento.
V programu samem ne dobim nikjer informacije, kako priti do teh simbolov, ki naj bi bili v "Vault"-u. Imam pa polno verzijo programa Altium Designer 16.
Že v naprej hvala za odgovore.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gkrusi
Član
Član



Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22
Prispevkov: 808
Aktiv.: 6.33
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 21, 2017 4:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vault je doplačljiva opcija.
_________________
Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano???
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Iztok_Š
Član
Član



Pridružen-a: Sre 13 Apr 2016 10:06
Prispevkov: 123
Aktiv.: 5.73
Kraj: Ljubljana, Trzin

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 02, 2018 9:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Altium Libraries...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek
Član
Član



Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Prispevkov: 4397
Aktiv.: 31.50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 02, 2018 10:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ah, tole je bolj ena zalost ... Na koncu sem ugotovil, da je dejansko najhitreje, ce komponento zrisem sam preko AD wizzarda. Sprva se malo lovis, ko pa zalaufa je pa po mojem hitreje kot iskanje komponente po knjiznjicah. Edina svetla izjema so komponente Wurth Elektronik-a, ki imajo na svojem webu odlicne knjiznjice za vse svoje zadeve (seveda jih je vecina uporabnih tudi za marsikaj drugega (tuljave, upori, kondiji ...) )

Lp, G

P.s. Iztok, se vidiva jutri, pripravi kofe Wink

_________________
...lahko pa se tudi motim ...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 2023 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group