www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Transformator toroidni 2X12V, 2X28V, 9V

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
zcgo46
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Pet 06 Okt 2017 18:14
Prispevkov: 3
Aktiv.: 1.88
Kraj: Divača

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 03, 2017 7:12 pm    Naslov sporočila:  Transformator toroidni 2X12V, 2X28V, 9V Odgovori s citatom

Pozdrav sem nov na forumu in upam da sem temo pravilno uvrstil.
Uglaunem, kje bi lahko dobil tak trafo z izhodi 2X28v, 2X12V in 9V, spodaj prilagam sliko z tocno oznacbo. Gre pa se za trafo iz zvocnika ki sklepam da je seu u k****. Hvala za kakršno koli info in pomoc kje bi tole zadevo lahko dobil.

L.p. Žan



20171028_130236.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  1.07 MB
 Pogledana:  2 krat

20171028_130236.jpg



_________________
GOOO VALE 46
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
malci
Član
Član



Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05
Prispevkov: 441
Aktiv.: 3.55
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 03, 2017 7:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

In po čem sklepaš, da ti je odpovedal transformator?
Točno takega boš v trgovini zelo težko dobil oz ga ne boš. Povprašaj izdelovalce toroidnih transformatorjev. Google jih najde kar nekaj.

lp
Uroš

_________________
Elektronika za hobi
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
blay44
Član
Član



Pridružen-a: Ned 19 Dec 2010 18:17
Prispevkov: 511
Aktiv.: 6.06

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 03, 2017 10:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kakšen Dolinšek ali po domače "Dvojna moč". Po mojem najboljši.
Sem pa nazadnje na hitro rabil en majhen medfazni trafo za pik mašino in ga dal naviti v hitelektroniku. Imajo pa samo toroide.
Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
v.j.
Član
Član



Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47
Prispevkov: 311
Aktiv.: 9.20
Kraj: Veldes

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 04, 2017 3:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dolinšek-Dvojmoč toroidov ne navija, samo EI jedra.

Bom napisal enako kot malci, po čem sklepaš, da je fuč trafo? Si vsaj ohmsko premeril navitja, lahko bi bilo kvečjemu prekinjeno primarno navitje, še posebej če je notri termična varovalka. Trafo ne crkne kar tako, lahko je čisto nekaj drugega.

_________________
Kontakt na e-mail .
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
zcgo46
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Pet 06 Okt 2017 18:14
Prispevkov: 3
Aktiv.: 1.88
Kraj: Divača

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 05, 2017 11:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sklepam po tem da ko priklopim se kar segreje v parih sekundah in smrdi+noter nekej cvrči ko da bi zreske peku na žaru Very Happy Very Happy
_________________
GOOO VALE 46
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bbrane
Član
Član



Pridružen-a: Čet 14 Jun 2007 15:02
Prispevkov: 464
Aktiv.: 3.65
Kraj: Cerkno

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 05, 2017 11:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A si probal neobremenjen trafo ( odklopljen iz vezja - naprave)

LP Brane

_________________
En poizkus je vreden več kot tisoč strokovnih mnenj
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zcgo46
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Pet 06 Okt 2017 18:14
Prispevkov: 3
Aktiv.: 1.88
Kraj: Divača

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 05, 2017 9:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bbrane je napisal/a:
A si probal neobremenjen trafo ( odklopljen iz vezja - naprave)

LP Brane



Brane, neobremenjenega nisem niti probal....bom pomeril ce pride kaj ven javim kaj bo Smile hvala zaenkrat

_________________
GOOO VALE 46
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 1968 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group