www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Smart TV
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> LCD, 7 segment, grafični lcd-ji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
martin11
Član
Član



Pridružen-a: Ned 27 Okt 2013 16:32
Prispevkov: 20
Aktiv.: 0.39
Kraj: beltinci

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 06, 2018 5:35 pm    Naslov sporočila:  Smart TV Odgovori s citatom

Lp!
Kupil sem LED TV philips 5301 in sem ga žično povezal z modulom.
Napiše mi povezava je vzpostavljena v tretjem koraku pa mi napiše strežnika philips ni bilo mogoče najti pokusite pozneje, Kaj bi bilo narobe?
Hvala za odgovore!

_________________
martin
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drVrh
Član
Član



Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Prispevkov: 912
Aktiv.: 7.56
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 06, 2018 8:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kak modul?
O čem govoriš.

_________________
Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
martin11
Član
Član



Pridružen-a: Ned 27 Okt 2013 16:32
Prispevkov: 20
Aktiv.: 0.39
Kraj: beltinci

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 9:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislil sem modem.
_________________
martin
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
a.vidmar
Član
Član



Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03
Prispevkov: 1063
Aktiv.: 8.29
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 10:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pokliči tehnično pomoč za tvojega opraterja in povprašaj kateri priključek je odprt za internet,
oz preizkusi z računalnikom, če se ti le ta poveže na internet na tistem priključku.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
martin11
Član
Član



Pridružen-a: Ned 27 Okt 2013 16:32
Prispevkov: 20
Aktiv.: 0.39
Kraj: beltinci

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 12:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Računalnik na istem priklopu dela normalno.
_________________
martin
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
a.vidmar
Član
Član



Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03
Prispevkov: 1063
Aktiv.: 8.29
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 1:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj ti kaže če greš na :

Home > Setup > Network Settings > View Network Settings

Imaš pravilno nastavljeno uro in datum?

(Please correct the time and date setting manually via the menu of the TV.
Then try to connect again.)

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
martin11
Član
Član



Pridružen-a: Ned 27 Okt 2013 16:32
Prispevkov: 20
Aktiv.: 0.39
Kraj: beltinci

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 5:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ura in datum sta nastavljena na samodejno. Jezik imam nastavljen slovenski. Omrežna konfiguracija DHCP nastavitev omrežja žično.
_________________
martin
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vpeter
Član
Član



Pridružen-a: Pon 11 Jun 2012 16:05
Prispevkov: 257
Aktiv.: 3.77
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 5:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi v primeru DHCP-ja bi nekje na TV moral videti trenutne vrednosti za IP naslov, masko, prehod, dns strežnik pa morda še kaj.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
martin11
Član
Član



Pridružen-a: Ned 27 Okt 2013 16:32
Prispevkov: 20
Aktiv.: 0.39
Kraj: beltinci

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 5:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vse razen ethernetnega naslova je štirikrat 0.
_________________
martin
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vpeter
Član
Član



Pridružen-a: Pon 11 Jun 2012 16:05
Prispevkov: 257
Aktiv.: 3.77
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 5:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

martin11 je napisal/a:
Vse razen ethernetnega naslova je štirikrat 0.
Potem pa ni čudno, da stvar ne deluje. Razen če TV namenoma tako prikazuje, kar pa dvomim.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
martin11
Član
Član



Pridružen-a: Ned 27 Okt 2013 16:32
Prispevkov: 20
Aktiv.: 0.39
Kraj: beltinci

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 6:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj potem narediti ali spremeniti?Normalno bi pri žični povezavi moralo delati brez problema.Potrdiš žično povezavo in bi moralo delati.Napiše pa ,da je žična povezava vzpostavljena.
_________________
martin
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kastaneda
Član
Član



Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18
Prispevkov: 421
Aktiv.: 4.20

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 6:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poskusi v nastavitvah modema izhod nastaviti na "TRUNK".
Nato ponovno vključi TV in počakaj par minut.

_________________
LP
Srečko
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator



Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Prispevkov: 13372
Aktiv.: 91.18
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 07, 2018 7:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam philipsov blueray. Ima wireless in žični priklop. Stvar ne uporabljlam. Zdajle sem poskusil. Trenutno tudi meni ne funkcionira. Pri meni je bila običajno težava napačno dodeljen prehod oz DNS s strani ruterja. Uporabljam wireless. Zadevo sem običajno spravil k sebi, če sem jo parkrat resetiral. Trenutno je popolnoma zabluzil.



_________________
lp
Silvo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
martin11
Član
Član



Pridružen-a: Ned 27 Okt 2013 16:32
Prispevkov: 20
Aktiv.: 0.39
Kraj: beltinci

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 08, 2018 8:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Modem je genexis in tega nima.
_________________
martin
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
a.vidmar
Član
Član



Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03
Prispevkov: 1063
Aktiv.: 8.29
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 08, 2018 3:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko ročno vpišeš podatke IP ja in prehodov?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> LCD, 7 segment, grafični lcd-ji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 2023 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group