www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

pic programator
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
damo123
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Avg 2006 2:22
Aktiv.: 0.28
Kraj: Nazarje

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 14, 2006 3:30 am    Naslov sporočila:  pic programator Odgovori s citatom

katere programatorje domače izvedbe uporabljate za programiranje PIC-ov ter katere program

lp
damjan
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.10
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 14, 2006 6:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

O tem je že bilo govora. Uporabil sem možnost iskanja.

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
stoki
Član
Član

Pridružen-a: Sre 17 Nov 2004 0:22
Aktiv.: 0.55

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 14, 2006 5:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najmanj se bos zezal, ce uporabis TO. Sem tudi sam iskal kak pameten programer in vsaka stran ki sem jo dobil me je bolj zmesala. Na tej strani pa je popolnoma jasno vse predstavljeno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
ql000
Član
Član

Pridružen-a: Pet 04 Nov 2005 9:00
Aktiv.: 0.07

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 18, 2006 11:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naredi si ICD2 USB klon in ti garantiram, da četudi boš prešaltal na DSP Pic-e ne boš nikoli klel!

Jaz zadevo uporabljam pri programiranju 18f8722 (poskusi najt programator za tega pic-a) in lahko rečem samo kapo dol!
Nazaj na vrh
vili
Član
Član

Pridružen-a: Ned 30 Maj 2004 16:37
Aktiv.: 0.27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 30, 2006 1:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kje bi pa dobil načrt za ta icd2?
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.60

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 30, 2006 1:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

:google: Lenoba Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vili
Član
Član

Pridružen-a: Ned 30 Maj 2004 16:37
Aktiv.: 0.27

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 30, 2006 6:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni bilo tako mišljeno. Vendar na netu je toliko načrtov, da ne veš kaj izbrati. Če imaš ti stvar že narejeno in ti deluje ne bi rad izumljal tople vode. Prosim če pripneš link ali poveš katero verzijo si ti izdelal.

LP
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.13
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 30, 2006 11:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tale se mi zdi prav solidno opisan, pa tudi vse potrebne datoteke so zraven.

Še malo, pa me boste prepričali, da se začnem ukvarjat tudi z pici. Še največ možnosti pri tem prepričevanju ima verjetno Silvo Laughing .

bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.25

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 06, 2006 2:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naredil sem si USB ICD2 klon po shemi in tiskanini iz EDAboard foruma. Zadeva deluje in sem izredno zadovoljen. Tule pripenjam še datoteke iz tistega foruma, ker jih je bilo že prvič težko najti.

Edina stvar, ki je na mojem vezju drugače (druge vrednosti) je en kondenzator in vhodna dušilka je kar prevezava.

Pa še povezava na originalni post: KLIK

Icd2_Usb_4550.zip
 Opis:
Avtor datotek PiCS iz EDABoard

Download
 Ime datoteke:  Icd2_Usb_4550.zip
 Velikost datoteke:  228.13 KB
 Downloadano:  1149 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 06, 2006 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si ploscico naredil sam ali si jo kje kupil ze narejeno ?
Nazaj na vrh
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.36
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 06, 2006 6:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

P16pro Wink
Nazaj na vrh
bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.25

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 07, 2006 12:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
Si ploscico naredil sam ali si jo kje kupil ze narejeno ?
Naredil kar tisto iz priponke. Sem se lotil risanja, pa sem ugotovil, da sem malček preveč len da bi nalogo opravil tako dobro kot jo je avtor. Poleg tega pa je dimenzionirana tako da paše v eno konradovo ohišje, kar je plus ker imam končno eno stvar v ohišju in ne cel kup žic Razz

Fotke se nahajajo: TU

Edina stvar, ki si jo moram zdaj še naredit je dodatek s textol podnožji, da bo vse skupaj še lažje.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 07, 2006 7:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bungee je napisal/a:
Naredil kar tisto iz priponke.

Izgleda res lepo - bi bil morda pri volji (za $$$) narediti se kaksno tiskanino ? Meni bi tudi obcasno prav prisel ta ICD2 in tvoja zadeva je videti bistveno lepsa kot marsikaksna, ki sem jo nasel do zdaj Laughing
Nazaj na vrh
DMan
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Avg 2004 15:03
Aktiv.: 0.52
Kraj: Tržič

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 07, 2006 8:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bungee
kako je kaj s časom koraka v DEBUG modu delovanja. Sam imam namreč izdelan ICD2 za RS232 in pri debugiranju en korak traja kar nekaj sekund. Ali je tale verzija kaj hitrejša kot čista RS232 ali verzija z FT232in s priklopom na USB. Te dve sta obe dokaj počasni.
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.63
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 07, 2006 10:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se slučajno komu valja okrog DCP010515 DC-DC konverter? Na prej omenjenem forumu, je bil objavljen tudi načrt za SMD verzijo ICDja, a v njej je uporabljen DCP010515 čip. Bi bila 12V verzija dovolj za zamenjavo? Bi lahko z diodo proti GND dvignil izhodno napetost, kakor je to mogoče pri 7805 regulatorjih?
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Naslednja
Stran 1 od 38

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 485 dni