www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Menjava ventilatorja na grafični

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
primo
Član
Član



Pridružen-a: Sob 26 Jan 2008 11:36
Prispevkov: 40
Aktiv.: 0.31
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 05, 2018 8:01 pm    Naslov sporočila:  Menjava ventilatorja na grafični Odgovori s citatom

Na grafični kartici Ati Radeon HD 4890 je ventilator zelo ropotal. Na Ebayu sem kupil novega, razlika je samo v tem , da je bila na starem oznaka 1.0A, na novem pa je 1.2A. Dokler nisem dobil novega sem v računalnik dal sposojeno grafično prav tako Ati Radeon HD 3000 in nekaj. No včeraj sem dobil ventilator, ga montiral in ko zaženem računalnik se za trenutek prižge monitor, ventilator gre na visoke obrate in monitro ugasne. Sem probal tudi na drugem računalniku in je isto. Če dam notri spet sposojeno dela. Bi kdo vedel morda v čem je problem. Nazadnje je tudi z mojo delalo, samo grozno je ropotalo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator



Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Prispevkov: 5379
Aktiv.: 34.52
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 05, 2018 9:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ob menjavi ventilatorja si po vsej verjetnosti poškodoval grafično kartico ali pa procesor na njej. Druga možnost bi pa bila, da kartica ne sede povsem pravilno v režo matične plošče - za poskusit bi bilo ponovno pravilno vstavit kartico ...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
DusanK
Član
Član



Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46
Prispevkov: 1059
Aktiv.: 14.71
Kraj: Medvode - med vodami

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 05, 2018 11:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Skrivnosten si okoli napajanja...
Ati Radeon HD 4890 ima dodatno dva napajalna konektorja. Kako si ju priklopil?

_________________
Največji čar - električar
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 2299 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group