www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Monitor Samsung pojavljanje in utripanje Meni_MagicBrght

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
osterklin
Član
Član



Pridružen-a: Sob 03 Jan 2009 20:00
Prispevkov: 156
Aktiv.: 1.12
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 03, 2020 8:50 pm    Naslov sporočila:  Monitor Samsung pojavljanje in utripanje Meni_MagicBrght Odgovori s citatom

Pri Samsung monitorju se je začel pojavljati "Meni_MagicBrght" sam od sebe in utripa se vrti kot bi bila pritisnjen en kontakt pa ga nikakor se ne da odstranit, ko po daljšem času prižgeš računalnik znova pa je ok in to kdaj cel dan lahko tudi več ali pa nikakor da ga zapreš.
Pred dobrim letom sem menjal napajalno ploščo, ker je svetloba zmanjkala (bil je inverter fuč) pa sem s Kitajske naročil novo zraven pa še inverter ki je bil zamenjan na stari in je sedaj za rezervo (sem vprašal pri nas za ceno pa je bila taka da bi tam lahko kupil kar tri.
Ne vem kaj je napaka je T260 monitor ima pa sin isto Samsunga mislim da 2433 pa ga enako krasi.



Meni_MagicBrght-1.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  49.63 KB
 Pogledana:  1 krat

Meni_MagicBrght-1.JPG



Meni_MagicBrght-3.JPG
 Opis:
Takole utripa
 Velikost datoteke:  63.53 KB
 Pogledana:  0 krat

Meni_MagicBrght-3.JPG



Meni_MagicBrght-4.JPG
 Opis:
Takole utripa
ne morem dat mp4
 Velikost datoteke:  54.05 KB
 Pogledana:  0 krat

Meni_MagicBrght-4.JPG


Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
magma
Član
Član



Pridružen-a: Sob 18 Avg 2012 18:59
Prispevkov: 50
Aktiv.: 0.53
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 03, 2020 9:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Običajno prevaja ena ali več. Kar pogosta okvara pri monitorjih. Zamenjaj vse tipke, saj jih ni mnogo, če tipk ne uporabljaš pa samo odklopi tipkovnico.

l.p.

_________________
l.p. Dušan
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
s59ma
Član
Član



Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31
Prispevkov: 560
Aktiv.: 3.75
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 03, 2020 9:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri kar nekaj monitorjih Samsung, katere sem popravljal, je bila napaka v tipkah (!).
Med kontaktoma pri tipkah so imeli upornost nekaj 100Kohm. Monitor je to razumel kot pritisnjeno tipko.

Edina pametna rešitev je menjava tipk. Potem ni bilo več nikakršnih težav.

_________________
Na napakah se učimo (pametni se na tujih).
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lojz54
Član
Član



Pridružen-a: Čet 30 Dec 2010 15:20
Prispevkov: 122
Aktiv.: 1.06
Kraj: Portorož

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 07, 2020 7:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Koliko pa stanejo te tipke?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bostjang
Član
Član



Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29
Prispevkov: 1957
Aktiv.: 11.15
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 07, 2020 11:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da sem pri enem monitorju (ne nujno Samsung) vgradil Würth 431151015826, kupljene na Farnell.
Ne vem, zakaj bi se sekiral zaradi cene (50 centov), če pa poštnina in čas znese več.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tlogar
Član
Član



Pridružen-a: Pon 23 Mar 2015 16:57
Prispevkov: 17
Aktiv.: 0.27

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 08, 2020 5:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko zamenjaš tipke, kot so že omenili. Ker sam nisem uporabljal teh tipk sem jih samo odstranil in je delalo normalno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
osterklin
Član
Član



Pridružen-a: Sob 03 Jan 2009 20:00
Prispevkov: 156
Aktiv.: 1.12
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2020 12:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uredil zadevo ODKLOPIL TIPKE in dela OK.
Hvala za nasvet
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 50 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group