www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kranj -stikalo za bojler v okvari ? Serviser

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
144300
Član
Član



Pridružen-a: Sre 27 Jan 2010 22:14
Prispevkov: 303
Aktiv.: 2.40
Kraj: Zelena dolina

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2020 10:04 am    Naslov sporočila:  Kranj -stikalo za bojler v okvari ? Serviser Odgovori s citatom

Je mogoče kdo ,ki bi lahko preveril in popravil , verjetno zamenjat stikalo ? ( PROTI PLAČILU ) v stanovanju bloka v Kranju , ker ne dela bojler v kopalnici, Po mnenju gospe je možna napaka v stikalu, ker se ne preklaplja, kot bi se moglo , ( stikalo je na sliki ) . Hvala L.P.


trojno stikalo.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  354.3 KB
 Pogledana:  2 krat

trojno stikalo.jpg



_________________
NI ANTENA VSE,JE PA OGROMNO.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jaka57
Moderator
Moderator



Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Prispevkov: 5276
Aktiv.: 30.04
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2020 11:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali so vsa tri stikala v uporabi?
_________________
Lp, Jaka
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
144300
Član
Član



Pridružen-a: Sre 27 Jan 2010 22:14
Prispevkov: 303
Aktiv.: 2.40
Kraj: Zelena dolina

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2020 11:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

So
Ja, verjetno bi se dalo prevezat na eno od dveh preostalih stikal, če se ne dobi ustreznega ali za sedaj ,da se spravi bojler v funkcijo .

_________________
NI ANTENA VSE,JE PA OGROMNO.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
v.j.
Član
Član



Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47
Prispevkov: 723
Aktiv.: 11.19
Kraj: Veldes

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2020 1:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Stikalo prevežeš, bo pač bojler stalno vklopljen... seveda se bo grelec izklapljal s pomočjo termostata v bojlerju, ... da ne bo pomote in da ne bom spet linčan ...

Praviloma naj bi imel bojler tudi svojo varovalko oziroma inštalacijski odklopnik... v nekaterih stanovanjih je tako, v nekaterih je zraven vezano še kaj... to je za primer, če želiš bojler izklopiti in stikala ni oziroma je prevezano (začasno seveda)

Ko bodo štacune spet odprte, kupiš stikalo, čeprav ga že sedaj lahko dobiš, npr v Merkurju pravne osebe lahko kupujejo, obstajajo pa še spletne trgovine.

_________________
Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb www, na ZS ne odgovarjam!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
144300
Član
Član



Pridružen-a: Sre 27 Jan 2010 22:14
Prispevkov: 303
Aktiv.: 2.40
Kraj: Zelena dolina

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2020 1:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, OK, samo sem 125 + 125 km oddaljen, drugače bi že probal it to uredit.


Slika bojlerja, ( termostata pa ni vedet, ? ) Ali je mogoče ,da ga sploh ni ? Moral bi bit .



bojler.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  394.28 KB
 Pogledana:  2 krat

bojler.jpg



_________________
NI ANTENA VSE,JE PA OGROMNO.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
v.j.
Član
Član



Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47
Prispevkov: 723
Aktiv.: 11.19
Kraj: Veldes

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2020 2:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aja, sedaj vidim da je za eno gospo, ne zate... razdalja je seveda težava, pa še trenutna prepoved potovanja izven občine... ki pa ne velja za urgentne primere pod določenimi pogoji. Mogoče se kdo javi iz Kranja oziroma okolice, žal imam tudi jaz 30km do tja.
Termostat je seveda prisoten, pri tem modelu ni dostopen zunaj, je nastavljen na fiksno temperaturo.

_________________
Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb www, na ZS ne odgovarjam!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
144300
Član
Član



Pridružen-a: Sre 27 Jan 2010 22:14
Prispevkov: 303
Aktiv.: 2.40
Kraj: Zelena dolina

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2020 2:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, OK, hvala.
_________________
NI ANTENA VSE,JE PA OGROMNO.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator



Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Prispevkov: 13719
Aktiv.: 78.11
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2020 3:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

v.j. je napisal/a:
....

Ko bodo štacune spet odprte, kupiš stikalo, čeprav ga že sedaj lahko dobiš, npr v Merkurju pravne osebe lahko kupujejo, obstajajo pa še spletne trgovine.


Koliko vidim je stikalo od modu-la. Lahko kupiš samo stikalni mehanizem.Pa 20A naj bo.

*klil*** Prvi zadetek google.

_________________
lp
Silvo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
144300
Član
Član



Pridružen-a: Sre 27 Jan 2010 22:14
Prispevkov: 303
Aktiv.: 2.40
Kraj: Zelena dolina

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2020 2:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Trenutno je rešeno, hvala.
_________________
NI ANTENA VSE,JE PA OGROMNO.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sixkiller
Član
Član



Pridružen-a: Čet 28 Dec 2006 19:10
Prispevkov: 169
Aktiv.: 1.03
Kraj: Čatež / Trebnje

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2020 2:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
v.j. je napisal/a:
....

Ko bodo štacune spet odprte, kupiš stikalo, čeprav ga že sedaj lahko dobiš, npr v Merkurju pravne osebe lahko kupujejo, obstajajo pa še spletne trgovine.


Koliko vidim je stikalo od modu-la. Lahko kupiš samo stikalni mehanizem.Pa 20A naj bo.

*klil*** Prvi zadetek google.


Pod nobenim pogojem omenjeno okvarjeno stikalo ni iz družine Modul proizvajalca TEM Čatež. Zgolj za informacijo
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator



Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Prispevkov: 13719
Aktiv.: 78.11
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2020 3:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sixkiller je napisal/a:
Silvo je napisal/a:
v.j. je napisal/a:
....

Ko bodo štacune spet odprte, kupiš stikalo, čeprav ga že sedaj lahko dobiš, npr v Merkurju pravne osebe lahko kupujejo, obstajajo pa še spletne trgovine.


Koliko vidim je stikalo od modu-la. Lahko kupiš samo stikalni mehanizem.Pa 20A naj bo.

*klil*** Prvi zadetek google.


Pod nobenim pogojem omenjeno okvarjeno stikalo ni iz družine Modul proizvajalca TEM Čatež. Zgolj za informacijo


Se opravičujem - nisem dobro pogledal. Je običajno kopalniško stikalo a v dozo paše modul.

_________________
lp
Silvo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 52 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group