|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Jul 13, 2004 8:17 am Naslov sporočila: Dober preglejevalnik grafičnih datotek |
|
|
Pred časom sem iskal en "viewer", da sem lahko odprl en načrt, ki je bil v "djvu" formatu. Naletel sem na program bosanskega avtorja Irfanview Osebno mi je zelo všeč. Z njim sem zamenjal ACDsee, katerega sem uporabljal doslej. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.92 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Tor Jul 13, 2004 1:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja zelo "simpl" za uporabljat. Sam ga uporabljam že kar nekaj let. mislim da kar od začetka, ko ga je avtor napisal in dal na net. Pa še slovensko zna! _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Jul 13, 2004 1:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imaš knjižnico z slovenskim jezikom ? Na avtorjevi strani je nisem našel. Je pa koda, ki omogoča lasten prevod. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
glavič Član

Pridružen-a: Pon 17 Maj 2004 23:12 Prispevkov: 321 Aktiv.: 1.36 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Jul 13, 2004 2:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
mirkatmir je napisal/a: |
Ja zelo "simpl" za uporabljat. Sam ga uporabljam že kar nekaj let. mislim da kar od začetka, ko ga je avtor napisal in dal na net. Pa še slovensko zna! |
Tudi jaz ga uporabljam že nekaj let. Čeprav uporabljam angleški jezik.
Zelo vredu program, pohvalit moram tudi BATCH funkcijo, ki je zelo enostavna in tako primerna za začetnike. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Tor Jul 13, 2004 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odlično gre tudi zmanjšat velikost datoteke. Tole sem ravnokar poskusil. Fotografije, ki sem jih pripel spodaj so posnete z aparatom z 2MP ter "normal" kvalitete. Velikost datoteke je okrog 500k. Ko sem naredil "Resize" za 50% se je datoteka zmanjašala na ca 90k Kvaliteta za pregled na ekranu pa se ni zelo poslabšala  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.92 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Sre Jul 14, 2004 6:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Silvo oprosti. V naglici sem mislil, da imam slovensko knjižnico , saj sam uporabljam še vedno original angleško, saj sem tega jezika kar vajen v računalništvu. Imam pa hrvaško, ki pa je na avtorjevi strani. Še enkrat oprosti. _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Sre Jul 14, 2004 9:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Osebno me ne moti saj večina softwera, ki ga uporabljam je v angleškem jeziku. Vprašal sem zato, ker bi mogoče kak uporabnik imel raje slovensko varianto. Na avtorjevi strani se sicer najde izvorna koda za knjižnico tako, da je možen lasten prevod. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni