|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Katerega ponudnika internetnih storitev uporabljate? |
T2 |
|
19% |
[ 8 ] |
Volja |
|
2% |
[ 1 ] |
Arnes |
|
2% |
[ 1 ] |
SiOL |
|
54% |
[ 23 ] |
Drugo |
|
21% |
[ 9 ] |
|
Skupaj glasov : 42 |
|
Avtor |
Sporočilo |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2343 Aktiv.: 9.86 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Tor Apr 01, 2008 10:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz ne
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.64 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Tor Apr 01, 2008 10:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
SiOL. Čeprav sem 'na vasi', so tudi pri nas to predlani (hvalabogu!) uredili. Imam ADSL 2*IPTV + 1*VoIP + 1024/256 internet. Nekih problemov ravno nimam, na začetku je bil problem s kockasto sliko na tv, zdaj to nekako dela. Od časa do časa jim 'crknejo' dns-i, ali pa ne dela tujina (takrat se preko vpn povežem v t-2 ). Modem se sinhronizira z max. hitrostjo (dokaj nova napeljava).
Drugače konkurence pri nas ni -- siol ali pa nič. Pa še to samo v navezi z ISDN -- ko sem to urejal, sem vprašal neko žensko iz telekoma, če je sedaj možno odpovedati ISDN, pa je rekla no way jose. Kaj češ, nekje mora telekom služiti
LP!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1908 Aktiv.: 8.03 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Tor Apr 01, 2008 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
chaos je napisal/a: |
Pa še to samo v navezi z ISDN -- ko sem to urejal, sem vprašal neko žensko iz telekoma, če je sedaj možno odpovedati ISDN, pa je rekla no way jose. Kaj češ, nekje mora telekom služiti
|
Na VSEH centralah Telekom naveze je mozen PRD - polno razvezan dostop.
Omeni,da zgoraj povedano potrebujes pisno,ker se bos pozanimal pri (izmisli si sam(odvetnik,APEK,...))
_________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4226 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 7:51 am Naslov sporočila: |
|
|
VDSL T2 - trio ( 3xTV + tel + 8/1) deluje dobro , motijo edino kocke na tv ob 20.oo zvečer (najpogosteje ravno takrat ).
ko sem že tukaj uporabljam AMINO STB , ima kdo izkušnje z Motorolinimi - baje so boljši?
služba
doma
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
10.25 KB |
Pogledana: |
4809 krat |

|
|
9.45 KB |
4693 krat |

|
_________________ Moments before detonation ,....... TT
Nazadnje urejal/a lucca brassi Sre Apr 02, 2008 9:35 pm; skupaj popravljeno 3 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 9:57 am Naslov sporočila: |
|
|
V službi smo na SiOL 2MB linku...
Rezultati:
Doma pa sem imel en čas povezavo pri T-2, hitrost 1M/1M. Čakal sem skoraj en mesec, da so priklopili, potem pa je šibalo več kot eno leto brez vsake težave. Potem pa sem se preselil...
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 10:41 am Naslov sporočila: |
|
|
V sluzbi.
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.43 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 10:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Služba
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3366 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 11:03 am Naslov sporočila: SiOL = Telekom |
|
|
SiOL je Telekom.
Imam Trio na optiki, nisem prav zahteven, tako me občasni problemčki ne motijo, ko recimo se ne morem prijaviti pol ure, potem pa spet dela.
Bolj me moti, da se včasih dogaja, da nisem telefonsko dostopen, pa o tem nič ne vem. In ker nič ne vem, seveda ne resetiram modema. Ljudje, ki me kličejo pa dobiijo signal ali da linija ni v redu, ali številka neveljavna ali kaj drugega, samo pri meni ne zvoni.
Pa tudi to me ne moti preveč, ker pač nimam poslovnega telefona, temveč samo družabno komuniciram po telefonu, in če me ne dobe na Trio telefon, me pač pokličejo na Mobi. Za poslovneže pa bi to lahko bil velik hendikep.
|
15.63 KB |
4818 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 12:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
T2 že od kar obstaja T2. Vedno brez problemov. Probleme sem do sedaj imel samo z routerji, ki pa sem jih z Linksysom rešil. Edino kar je če kaj telekom za**be, je teba čakati dan ali dva da popravijo - nagajivost, ni kaj. Dosti kolegov ina SIOL, tudi en ni zadovoljen z njim - dnevna resetiranja modema, izpadi, manjše hitrosti od naročene itd - to je vsakdanjik pri njih. Ali pa tole: ob naročilu ti dajo recimo 4M paket (ali celo več kolegu so dali 10M + 1 TV), kar potem deluje cca pol leta, nakar zadeva crkne. javiš napako, pridejo mojstri in rečejo da si predaleč od centrale za tako hitrost - "tukaj bo pa največ 1M delalo!!!" Seveda so neznanci v tem pol leta bajto prestavili za par sto m stran od centrale, kolega pa je bil očitno tako pijan da tega ni videl, da kar naenkrat ni več možno 4M, prej je pa pol leta delalo BP...
Optika - ja, to so pa pobožne želje a-la "sanja svinja kukuruz"
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ikar Član

Pridružen-a: Pon 31 Dec 2007 12:32 Prispevkov: 166 Aktiv.: 0.78 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 4:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uporabljam Amis 4 M,zaenkrat brez težav
_________________ Slavko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PC_Master Član

Pridružen-a: Pon 17 Mar 2008 20:10 Prispevkov: 319 Aktiv.: 1.51 Kraj: Domžale , Blizu Ljubljane , Poštna 1230
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 4:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Amis 2 mega. Težave z routerjem , ampak zdaj vidim , da ni več težav.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 6:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Izgleda, da največ ljudi uporablja SiOL, jaz z njim sicer nisem preveč zadovoljen sploh z 24h servisno številko, ker jih včasih sploh ni možno dobit. Ko pa jih dobiš pa stara zgodba resetiraj modem, preveri ali so vse žice pravilno povezane itd.
Včasih se mi zdi, da me imajo za norca. Pa še nekaj a Volje res ni več?
Pri meni je tako: klik, klik
_________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
volje že kar nekaj časa ni več. Volja je sedaj Tuš. In, podobno se dogaja pri T2 podpori - vedno so "vsi operaterji zasedeni". No, ker imam jaz T2 telefonijo je itak zastonj . Potem pa poleg tega resetiranja modema še oni "kao" nekaj čarajo, nakar mora tehnik naslednji dan nekaj zresetirat in potem dela. Ampak, kot rečeno, ni hudo. Ponavadi mi dela vse BP.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PC_Master Član

Pridružen-a: Pon 17 Mar 2008 20:10 Prispevkov: 319 Aktiv.: 1.51 Kraj: Domžale , Blizu Ljubljane , Poštna 1230
|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 8:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kok si želim da bi imel optiko .
Mislite , da bi lahko sam svoj kabel napeljal do bližnje centrale ali kar do Ljubljane? .
Ne mislim resno
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Sre Apr 02, 2008 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
enako...ampak pri nas so eni politiki pač zaj**ali in sedaj je optika samo želja iz preteklosti...ker je še dooooolgo ne bo...ni kaj...mrzlo vodo na glavo in pogumno naprej.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni