www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Star šivalni stroj

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Nostalgija - splošno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70880.38

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 21, 2008 2:54 pm    Naslov sporočila:  Star šivalni stroj Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.11
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 21, 2008 2:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hočejo že, vprašanje kaj bodo dobili.
BostjanVidmar
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46
Aktiv.: 1.41
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 21, 2008 3:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Madona....za 9000€ jaz tudi našega očistm in prodam.
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.44
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 21, 2008 3:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mi smo neko podobno čudo prodajali prekleto dolgo časa za 200€ pa nobenega ni zanimalo. Jeseni sem ga vrgel na kosovni odvoz...
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
chaos
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12
Aktiv.: 4.66
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 21, 2008 3:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hehe .. isto imamo pri nas doma, oz. vsaj tisti lesen okvir oz. miza je ista. Sam stroj se mi zdi, da je naš boljši ... zgleda, da bom v kratkem zaslužil vsaj 10000 € Smile

LP!
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.74
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 21, 2008 4:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Oh, tale mašina na linku je prava novotarija proti našemu ...
Stara mama je vedno šivala samo na tastaro Singer mašino - ravno tako pogon na noge. In uliti okrašen kovinski podstavek, usnjen pogonski jermen ter okrašena pokrivna škatla. Pa še ključavnico ima!

Ne verjamem, da bo za 9k€ kdo to kupil.
Jaz bom našega še nekaj časa šparal Wink

andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.97
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 21, 2008 4:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No pa imamo 4 šivalne stroje.2 sta Singer,Bagat in Veritas.Zanimivo da prodaja in to na sliki je Bagat.)000Euro Shocked
Nazaj na vrh
kastor
Član
Član

Pridružen-a: Ned 24 Apr 2005 20:10
Aktiv.: 0.65
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 21, 2008 6:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za tiste razočarane, ki so prebrali, da je dostava samo v Nemčijo... imam doma ravno takšnega. Kdor ga kupi v paketu s škatlo sukancev, dobi poseben popust.

P.S. Poštnino častim!!!

Lp Marko
Nazaj na vrh
dingo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Dec 2005 21:52
Aktiv.: 1.16
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 22, 2008 12:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ima pa kar poceni....zato je pa že zelo veliko stvari prodal Laughing Laughing
Tay
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2008 14:43
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 24, 2008 2:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

piroman je napisal/a:
Mi smo neko podobno čudo prodajali prekleto dolgo časa za 200€ pa nobenega ni zanimalo. Jeseni sem ga vrgel na kosovni odvoz...

Starin pod nobenim pogojem ne prodajaj v Sloveniji, so brez cene in vrednosti!!!!
Nazaj na vrh
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.51
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 24, 2008 6:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Madona, našega Bagata za 9k€ osebno dostavim magari na Nordkapp, če je treba Laughing Laughing
Nazaj na vrh
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.36
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 24, 2008 6:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po moje je bil pijan ko je to pisal sedaj pa ne ve več za ta oglas ziher je tako Laughing

Samo moraš pa fejst zlest v kozarec da daš tolikšno ceno Razz

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Nostalgija - splošno Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 487 dni