|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.32 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Pet Apr 25, 2008 12:45 pm Naslov sporočila: P1=P990? |
|
|
Lep pozdrav!
Imam problem s povezavo na eduroam brezžično omrežje s Sony Ericsson-om P990.
Do zdaj se mi še ni uspelo povezati. Na strani od eduroam-a je sicer potek kako se povezati s P1, ampak če primerjam P990 in P1 ugotovim, da imata oba enaka operacijska sistema, ter tudi verzijo operacijskega sistema. Za nastavitev omrežja ima moj P990i enako kot P1, samo, da ima P1 še pod zavihek notranje overjanje možnost PAP. Zakaj P990 nima te možnosti, samo zaradi tega mi namreč to ne dela?
Najbrž so to pri tem telefonu dodali, se pravi, da bi jaz lahko naložil ta dodatek gor, ali pač tudi ne? Pa če ja, kako?
Ali je sploh finta samo v operacijskem sistemu, ali je finta kje drugje?
Link od eduroam-a: http://www.eduroam.si/si/osebni-dostop/navodila-za-povezavo/symbian-sep1i
Prosil bi za pojasnila.
Hvala in l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.60 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pet Apr 25, 2008 12:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kolikor vem, ima edino P1 v Symbianu podporu za PAP. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni