www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Slovenski prevod foruma

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 11, 2003 10:49 pm    Naslov sporočila:  Slovenski prevod foruma Odgovori s citatom

Nekaj časa sem se sam trudil s prevajanjem foruma vendar nisem prišel do konca. Danes pa sem opazil, da se je na domačih straneh phpBB pojavil tudi slovenski prevod. Namestil sem nekoliko popravljeno verzijo "iso-8859-2". Če bo kdo kaj brskal po straneh bi mi naredil uslugo če mi sporoči kako se obnašajo šumniki na samem forumu, pa tudi uporabljeni v sporočilih Confused . No, komur pa slovenska verzija ne odgovarja ima angleško še vedno na voljo (določi se v profilu).

Lp,
Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
AndyRozman
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 17 Sep 2007 14:28
Aktiv.: 0.01
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 25, 2008 6:55 pm    Naslov sporočila:  Re: Slovenski prevod foruma Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Nekaj časa sem se sam trudil s prevajanjem foruma vendar nisem prišel do konca. Danes pa sem opazil, da se je na domačih straneh phpBB pojavil tudi slovenski prevod. Namestil sem nekoliko popravljeno verzijo "iso-8859-2". Če bo kdo
Lp,
Frenki

Hi Frenki !

Kje si nasel to slovensko verzijo? Jaz sem jo iskal a je ni nikjer... Sam jo namrec nujno potrebujem, ker sem narihtal en forum za en slovenski klub in bi to nujno rabil. Ce mi lahko pomagas bi bil hvalezen... Prosim poslji PM.

Andy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 25, 2008 7:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne spomnim se več, kje sem našel slo pack za forum, je pa res, da niso bili prevedeni vsi moduli, vsaj dodatni moduli foruma niso bili prevedeni. Seveda sem te zadeve prevedel sam.
Problem s šumniki pa je odvisen tudi od kodne tabele sql baze.
Če kdo rabi lang_pack mu ga lahko pošljem.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni