|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
blazblog Neznanec

Pridružen-a: Ned 04 Maj 2008 16:48 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Sre Maj 28, 2008 5:14 pm Naslov sporočila: I:Izdelava led svetilke |
|
|
Iščem nekoga ki bi bil pripravljen izdelati macro led svetilko na 2 AA bateriji za uporabo pri digitalnem aparatu.
Vem da dela ni dosti in je stvar sila enostavna, vendar jaz se še nisem ukvarjal s tem in trenutno tudi ni časa.
Tako da če bi si kdo vzel urco ali dve časa in stvar zmetal skupaj bi bil vesel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.96 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Maj 28, 2008 6:58 pm Naslov sporočila: Re: I:Izdelava led svetilke |
|
|
blazblog je napisal/a: |
Iščem nekoga ki bi bil pripravljen izdelati macro led svetilko na 2 AA bateriji |
Potreben bo DC/DC pretvornik.
blazblog je napisal/a: |
Vem da dela ni dosti in je stvar sila enostavna, vendar jaz se še nisem ukvarjal s tem in trenutno tudi ni časa.
Tako da če bi si kdo vzel urco ali dve časa in stvar zmetal skupaj bi bil vesel. |
V urci si tega ne upam sestavit. V dveh tudi ne.
Tako, da če dobiš tega junaka, bom vesel, ker bi ga tudi jaz rabil.... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blazblog Neznanec

Pridružen-a: Ned 04 Maj 2008 16:48 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Sre Maj 28, 2008 11:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živ!
Sem že našel nekoga.
Oglas ni več aktualen!
Citiram: |
V urci si tega ne upam sestavit. V dveh tudi ne.
Tako, da če dobiš tega junaka, bom vesel, ker bi ga tudi jaz rabil.... |
Tip bo zadevo naredil čez vikend ko ima čas in oddal v ponedeljek na pošto. Poleg osnove bo upošteval tudi vse dodatne želje.Zame je to dovolj hitro.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.97
|
Objavljeno: Sre Jul 02, 2008 8:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Na prvi pogled je zadeva enostavnejša, kot v resnici. Ledice imajo ozek snop valovne dolžine in če hočeš dobiti ven kak normalni WB in cel spekter barv, zna biti malo težje in bo tudi kak teden razvoja prekratek
lp _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 1 dni