|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Sob Maj 31, 2008 7:52 pm Naslov sporočila: Datasheet.com in Firefox |
|
|
Imam problem na omenjeni strani datasheet catalog. com.
Ko tam najdem iskani pdf in kliknem nanj in hočem, da mi ga odpre ali shrani se mi pojavi samo čisto prazna stran in na dnu piše končano.
Ne pomaga niti desni klik miške ker pod njim ni neke uporabne funkcije.
Uporabljam pa MOzilla Firefox iskalnik in Foksit rider.
Sem pa poskusil tudi z Internet Exsplorerjem tam mi pa odpre ali shrani normalno.
Ker sem se navadil na mozillo in nerad uporabljam exsplorer bi rad vedel ali se to še komu dogaja ali pa kdo ve kako rešiti ta problem.
Prilagam še sliko za boljše razumevanje.
Lp Srečko
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
80.75 KB |
Pogledana: |
7 krat |

|
_________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2343 Aktiv.: 9.86 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Sob Maj 31, 2008 9:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Namesti si plugin DownThemAll za Firefox.
LP, Peter
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.13 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Tor Jun 10, 2008 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz s tem nimam težav. Imam pa instaliran Adobov Acrobat reader 7.0
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5824 Aktiv.: 24.52 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Jun 10, 2008 2:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
V Firefoxu lahko za vsako datoteko določiš dejanje (kaj naj Firefox stori).
Torej, Orodja->Možnosti->Vsebina skoraj na dnu boš našel Vrste datotek klikni Urejaj.........
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.58 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Tor Jun 10, 2008 2:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prosta verzija Foxit Readerja ne podpira vgrajenega (embedded) prikazovanja PDF-jev v Firefoxu. Žal...
Lahko pa si namestiš dodatek za Firefoxa PDF Download, ki te ob odprtju linka s PDFjem vpraša, če želiš PDF prenest ali pa odpreti v Foxit Readerju.
_________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Tor Jun 10, 2008 11:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaka57 je napisal/a: |
V Firefoxu lahko za vsako datoteko določiš dejanje (kaj naj Firefox stori).
Torej, Orodja->Možnosti->Vsebina skoraj na dnu boš našel Vrste datotek klikni Urejaj......... |
Bravo Jaka to sem rabil sedaj pa mi pokaže možnost prenosa ali odprtja z orodjem prenosi.
LP Srečko
_________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni