www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Imam problem z Firefox-om, mislim

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.17
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:22 pm    Naslov sporočila:  Imam problem z Firefox-om, mislim Odgovori s citatom

Firefox uporabljam že nekaj časa. Prav tako gmail. In bil zadovoljen. Do sedaj.
Firefox mi je vedno, ko sem startal gmail, ponudil priloženo okno, kjer je že ponudil moj userid in geslo za vstov v gmail.
Sedaj imam nov userid in seveda novo geslo, a ne morem firefoxa pripraviti do tega, da bi mi ponudil nov userid za prijavo, tako moram vsakokrat ponujeno popravljati z novim userid-jem in geslom. Sicer ne boli, a je zoprno, kot pik komarja.
Ne pomaga klik v kvadratek, zapomni si me na tem pc-u niti reistalacija firefoxa. Stvar mora biti skrita nekje drugje.
Ve morda kdo pomagati?
hvala
vilko

snap.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  13.33 KB
 Pogledana:  2386 krat

snap.jpg

bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Izbrisi staro geslo.
Imas pa ga v Orodja/Moznosti... zavihek varnost

vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.17
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 7:12 pm    Naslov sporočila:  Hvala! Odgovori s citatom

Hvala Simon!

Krasni ljudje sodelujejo na tem forumu! Rad ga imam!

Pozdrav

bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.94
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 27, 2008 11:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz imam po instalaciji FF3 neke probleme s fonti. Kljub različnim nastavitvam v Orodja/Možnosti/Vsebina/Pisave in barve mi ene strani odpira z bold fonti, na drugi jih nagne, včasih minizira, pišejo se čez robove oken ... Rolling Eyes
Poleg tega pa mi noče več predvajat filmčkov (npr. youtube) oziroma le nekaj sekund in se potem ustavi. Confused

Ima kdo podobne težave? Predvidevam, da bi bil problem lahko tudi v WINih - samo kje to nastavit?

FF3_fonti_Q_1.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  88.57 KB
 Pogledana:  20 krat

FF3_fonti_Q_1.JPG

FF3_fonti_Q_2.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  27.77 KB
 Pogledana:  20 krat

FF3_fonti_Q_2.JPG

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.59
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 27, 2008 8:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:

Poleg tega pa mi noče več predvajat filmčkov (npr. youtube) oziroma le nekaj sekund in se potem ustavi. Confused

Za tole bi ti znal povedat. Tudi meni se je pred kratkim to začelo dogajati. Najprej samo na določenih straneh, potem pa kar na vseh. Pomagalo je, da sem odstranil vse verzije adobe flash playerja in jih ponovno namestil.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni