www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Datasheet LCD LM016-hd44780

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Periferija
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 10, 2003 2:29 pm    Naslov sporočila:  Datasheet LCD LM016-hd44780 Odgovori s citatom

V prilogi

LCD_hd44780.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  LCD_hd44780.pdf
 Velikost datoteke:  389.93 KB
 Downloadano:  230 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
admin
Site Admin
Site Admin

Pridružen-a: Čet 20 Feb 2003 23:45
Aktiv.: 0.20
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 10, 2003 7:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prilagam še lepo izdelano nalogo v slovenskem jeziku s primerom priklopa LCD-ja.

LCD_navodila.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  LCD_navodila.pdf
 Velikost datoteke:  2.48 MB
 Downloadano:  103 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 10, 2003 8:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozor nabor instrukcij v zgornji seminarski nalogi ni pravilen !!!

Pri vseh instrukcijah od načina vnosa naprej naprej mora biti postavljen še zadnji visoki bit od tistega ki je že postavljen :

Napisano insert 0 0 0 0 0 0 I/D S instrukcija je enaka "home" 0 0 0 0 0 0 1 x Crying or Very sad pravilno 0 0 0 0 0 1 I/D S (insert) tako naprej za vse instrukcije
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 11, 2003 1:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo hvala za popravek. Sam sem tole staknil pred časom nekje na mreži. Zdi se mi lepo izdelan dokument, je pa res da se niti nisem poglabljal v pravilnost. Sem gor pa sem ga dal tudi zaradi testa, ker sem opazil da je bila velikost pripone v php-ju omejena na 2M. Zadevo sem nekoliko raztegnil tako da bi do 5M moralo delati brez problema. Če bo potrebno pa lahko še povečam Very Happy .

Lp,
Frenki
Nazaj na vrh
Prisoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Periferija Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni