|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.92 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:55 am Naslov sporočila: |
|
|
jur je napisal/a: |
Slika pajka je pobrana nekje iz interneta. Na asociacijo dvignjenega srednjega prsta me je enkrat nekdo drug opozoril. V osnovi pa je bila animacija namenjena lovu na muhe, kar pač pajki normalno delajo. Sredinca kazat pa ne morejo (čeprav ga kdo želi videti), ker ga nimajo. |
No tole je bilo sicer malo drugače. Tudi interpretacija tu povedanega je bila s tvoje strani takrat drugačna.
In v teh tvojih interpretacijah je ves problem. Ljudje preprosto ne marajo, da se oglašaš na način kjer narediš povzetek tega kar povedo sami. Počutijo se izigrane, saj izpadeš kot vseved na njihov račun. Če se to zgodi enkrat še ni problem. Problem nastane, če se to dogaja stalno. In dogaja se konstantno in množično. Sam sem te enkrat opozoril in vprašal, če delaš poste zaradi števila. Naslednjič, pa sem ti kar naravnost napisal, da znamo povzetke naredit sami.
Gledano strogo so take stvari s stališča foruma pravzaprav smetenje. To pa seveda ne pomeni, da nimaš tudi neizmerno število koristnih postov.
Upam, da boš dogodek, ki sicer po mojem mnenju skupaj s tvojo anketo, spada med poletne limonade, vzel kot dobronamerno kritiko.
In ker gre poletje k koncu, ter so pregreto ozračje ohladile nevihte s točo, je prav, da se stvari ohladijo tudi tukaj. V cilju ohlajanja bom obe teme postopno, najprej zaklenil, potem pa umaknil.
jur je napisal/a: |
Da ne omenjam tega, da ne hodim na malice (varčujem denar) in tako v bistvu pol ure dalj kot drugi sedim v službi. |
Tole pa ni pametno, še več, tovrstno varčevanje je podobno varčevanju pri pameti. Telo ti prav gotovo ne bo hvaležno. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14676 Aktiv.: 61.81 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 11:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Tema je sicer zaklenjena, a naj dodam namig. Če komu sporočila določenega uporabnika niso všeč, ga je možno enostavno ignorirati. V ta namen je gumbek na dnu sporočila.  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni