www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Hell drivers show

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.30
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2008 9:31 pm    Naslov sporočila:  Hell drivers show Odgovori s citatom

V Mariboru so se začeli zbirati "Monster truck-i". Tovrstna predstava je bila pred časom v Kranju, nekaj slik o tem sem našel tukaj. Zanima me, če kdo ve kaj več o tem dogodku. Kdaj bo (v Mariboru), kje bo... Ker nekih letakov ravno ni.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.83
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 29, 2008 11:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da bo ta ali pa naslednji vikend pri Bauhausu ali pa Rutarju, nisem točno prepričan kaj mi je kolega rekel.
Drugače pa ogled naj ne bi bil vreden tiste vstopnine.

LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.25
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 30, 2008 11:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem bil na tem šovu v Ljubljani in moram reči da se splača pogledati vendar boš na koncu rekel a samo to ...
Vstopnina mislim da je bila 7€ oz. 9€. Vse dogajanje pa je bilo osredotočeno na bivšega kaskaderja ki je igral v prizorih Jamesa Bonda 007. Lahko si videl vragolije na 4 kolesih in pa zmečkanje dveh renault 19 z big-footom.

IMG_2132r.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  353.88 KB
 Pogledana:  4 krat

IMG_2132r.jpg

Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.76
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 01, 2008 11:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako jaz gledam vsako leto ko je v Istri v Vrsarju. Imamo namreč vikend zdraven, pa gledam zastonj. Gledal sem že 15 krat pa postane dolgočasno.

V ljubljani sem enkrat gledal, sedišča so bla 2000 SIT, bila sva dva, damo 5000 sit, prodajalka vrne jurja in še naših 5k. Pa smo zaslužili.

mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.42
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 01, 2008 12:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je bilo zadnjič v Slovenj Gradcu. Zanimivo za videti, vendar vstopnina je bila 15€. Za moje pojme predrago.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Umnik
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52
Aktiv.: 4.03
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 01, 2008 12:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V vednost:
Danes je otvoritev centra varne vožnje na Vranskem, jutri pa bodo na njem svoje spretnosti in zmogljivosti avtomobilov pokazali Subarujevi vozniki.

Center sicer ni mišljen kot dirkališče.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni