www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

zahteve za source code

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.60
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 08, 2005 10:29 am    Naslov sporočila:  zahteve za source code Odgovori s citatom

ali ste že kdaj prejeli kakšno podobno sporočilo:
Citiram:
hello
I need VHDL code for DMX project.
Send to me plese.

e-mail : p_rojchana@hotmail.com

Thank you
Mr. parinya

Jaz sem do sedaj takšna sporočila gledal na OpenCores mailing-listi, sedaj so mi začeli pa že v inbox pošiljat Rolling Eyes
Očitno je človek pregledal moje projekte na spletni strani in kar hotel imeti vse fajle. Če bi jaz imel namen deliti ta source kar tako počez čez cel internet, bi ga že pred časom objavil...

Največ takšnih "prispevkov" pa je za kakšen mp3 dekoder...

Izgleda da se vedno manj ljudem da pisati svoje programe, vsi bi samo copy-paste Question

Do sedaj sem mislil, da ta izrek: lenoba je gonilo razvoja drži, ampak izgleda, da ne bo več dolgo veljal.

Vaši komentarji?

LP, aly.

slawc
Član
Član

Pridružen-a: Ned 07 Mar 2004 11:43
Aktiv.: 0.88

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 08, 2005 11:13 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

to pa zato ker so roki za dokoncanje projektov prevec zapeti (analize pa sploh niso narejene, ce pa so, so pa zelo slabe). Ce nekatere stvari ze obstajajo, nima smisla odkrivati ameriko.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni