www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

kateri servis za Sony Ericsson ?
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.92
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 10:19 pm    Naslov sporočila: icon_sad kateri servis za Sony Ericsson ? Odgovori s citatom

K810i po priklopu na USB ne dela več.
Ekran je svetil belo in mobi se ni dal izklopiti.
Baterijo ven - baterijo nazaj - ne reagira na gumb za vklop/izklop, ostane izklopljen.
Priklopim na polnilec - ni znakov življenja.
Kateri servis bi predlagali ?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mravlcax
Član
Član

Pridružen-a: Sre 21 Feb 2007 19:19
Aktiv.: 1.34
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 10:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vrjetno je za to napako kriv software, če je pred tem delal mobitel normalno. Vrjetno bi bilo potrebno narediti kakšno prekonfiguracijo programske opreme.

Drugače pa Svema, da greš tja osebno in prosiš če lahko telefon zrihtajo takoj oz. jih prej pokličeš in vprašaš, če bi bilo možno takojšne servisiranje.
LP
Nazaj na vrh
[g0ran24]
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27
Aktiv.: 2.12
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 10:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko se oglasiš do mene v Brežice. Jaz imam opremo in ti lahko ponovno naložim programsko opremo na telefon.

P.S.: Mogoče ko pritisneš gumb za vklop rdeča lučka utripa?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
mile
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Mar 2006 12:14
Aktiv.: 0.30
Kraj: Volarje

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 11:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tudi meni se je zgodilo ravno to pri K610i. Ja, ko pritisnem gumb za vklop, rdeča LED nekajkrat zasveti... Kaj je to? Sicer je aparat še v garanciji in sem ga dal v garancijsko popravilo, me pa vseeno zanima.
Nazaj na vrh
[g0ran24]
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2008 11:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mile je napisal/a:
tudi meni se je zgodilo ravno to pri K610i. Ja, ko pritisnem gumb za vklop, rdeča LED nekajkrat zasveti... Kaj je to? Sicer je aparat še v garanciji in sem ga dal v garancijsko popravilo, me pa vseeno zanima.

Ponavadi da se je sistem zrušil. Možnost je tudi da je flash čip crknil ali pa da se je pokvaril GDFS
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
psevdonim
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 6:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Mogoče ko pritisneš gumb za vklop rdeča lučka utripa?
- ne, nobenih znakov življenja, kot da bi bil brez baterije. Brežice so malce predaleč, bom poskusil srečo pri Svemi Confused
Nazaj na vrh
[g0ran24]
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 6:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

psevdonim je napisal/a:
Citiram:
Mogoče ko pritisneš gumb za vklop rdeča lučka utripa?
- ne, nobenih znakov življenja, kot da bi bil brez baterije. Brežice so malce predaleč, bom poskusil srečo pri Svemi Confused

No lahko da je software. Treba priklopit na opremo pa videti če se odziva.
Nazaj na vrh
LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.27

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 9:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Karkoli se zgodi raje popravi sam kot pa da sonyericssona pelješ na swemo!
psevdonim
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 10:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
raje popravi sam kot pa da sonyericssona pelješ na swemo
- na ta odgovor sem čakal Smile sem že pred nekaj leti bral o raznih servisih pri nas in zgleda, da ima (še vedno) največ ljudi v želodcu Svemo Smile Kako to, kaj so se ti zamerili, ali ne dajo garancije na popravilo ?
Nazaj na vrh
LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.27

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 2:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najprej naj povem da sem zvest uporabnik sonyericssona. Vsak telefon je deloval izredno dobro ko pa se je kaj pokvarilo pa se je zakompliciralo. Peljal sem na "servis" Svemo in vse kar se mi je pokvarilo na mojem telefonu sem moral sam kriti stroške popravila. Nekoč so se mi pojavile neke čudne pikice na zaslonu peljem tja in so me kljub mojemu pregovarjanju in vpitju prepričali da sem jaz pokvaril telefon... Ljudje tam so zelo neprijazni počasni in radi "nategujejo". Nikoli nisem dobil popravljenega telefona na predvideni rok vedno sem moral čakati še dvakrat dalj. Moje izkušnje tam so zelo slabe tako da odsvetujem kakršnokoli popravilo pri njih.
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.45
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 2:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Edini telefon ki sem ga kdajkoli nesel na servis je bil Ericsson oz po novem je še Sony poleg. Z servisom seveda samo "pozitivne izkušnje". Pri vseh ostalih telefonih je prej umrla baterija.
Nazaj na vrh
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.46
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 4:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni je "krepnil" zunanji zvočnik od P1i. Ga nesem na servis, mi obljubijo da bo popravljen v roku enega tedna. V redu, sprejemljivo. Čez dva dni me kličejo, da je telefon popravljen! Telefon dobim, zvočnik dela, super.. Ampak! Ko so telefon odprli, so nekako poškodovali folijo tipkovnice (tako je bilo napisano na servisnem nalogu). Telefon vrnem kot reklamacijo, obljubijo da bo popravljeno v dveh dneh. Po tednu dni jih pokličem, mi povejo da telefon še ni popravljen ter da sem jaz kriv za to napako.. Me zanima, kako mi je uspelo uničiti folijo tpkovnice, ki je V telefonu? Rolling Eyes *smeh*

V glavnem, po malo več kot 2 tednih dobim telefon nazaj, na servisnem nalogu pa piše: "Preventivna zamenjava folije tipkovnice."

Telefon deluje v redu od sedaj, če ne omenjam konektorja, ki kdaj ima stik, kdaj ga nima..... *brez komentarja*

P.S.
Kolikor vem Svema ukinja servis za SonyEricssone, se komu sanja, bomo morali potem telefone pošiljati v Zagreb? Shocked

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
mravlcax
Član
Član

Pridružen-a: Sre 21 Feb 2007 19:19
Aktiv.: 1.34

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 4:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ukinili bodo vsakršnje poslovanje s Sony Ericssonom. Komerciala bo delovala samo še do konca tega meseca, servis pa naj bi bil še najmanj pol leta. Drugače pa se bo telefone pošiljalo v hrvaško.

LP
Nazaj na vrh
Primož
Član
Član

Pridružen-a: Ned 05 Dec 2004 22:44
Aktiv.: 0.97
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 5:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj, vsakdo bo moral sam pošiljati telefon na Hrvaško, ali bo Swema "forwardirala"? V vsakem primeru pomeni to najman nekaj delovnih dni daljši odzivni čas.

Čeprav sem že 10 let zadovoljen uporabnik SE telefonov, če ta informacija drži, naslednji telefon gotovo ne bo več SE.
Nazaj na vrh
[g0ran24]
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2008 5:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se večina novih SE deluje brez težav. Najslabše kar je da je SE dal aplikacijo da si lahko sami doma posodabljamo FIRMWARE in ker so ljudje ki grejo posodabljati pri pol prazni bateriji crkne telefon in je potem potrebno preko servisne opreme zadevo zopet nalagati.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni