|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 11:41 am Naslov sporočila: Merkur tekmovanje - Caterpillar igrača |
|
|
Iščem kaj več o teh igračah pa ne najdem.
Spletna stran proizvajalca meni trenutrno ne deluje (brudertoys). Tudi distributer (one2play.hr) nima nič.
Po slikah sodeč tekmujejo z igračemi na daljinca, v spletnih trgovinah pa imajo samo take "ročne".
Mi lahko kdo pove kaj več, in kje (blizu Ljubljane) bi lahko dobil kakšnega bagerja na daljinca?
Lp,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker se zadnje čase veliko sprehajam z mojo drago (pričakujeva podmladek ) sprehajam po raznih trgovinah za otroke kot so baby center ali pa pikapolonica vse to je v LJ pa še kakšna bi se našla. Sem opazil kar nekaj take mehanizacije na daljinsko upravljanje sedaj pa ne vem če je to prav od CAT jih je pa kar nekaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 2:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam občutek (upanje), da bi bili teli od Bruder-ja kvalitetni...
Kar se tiče avtomobilčkov na daljinca so edini vredni nakupa znamke Silverlit. Stanejo 50€. Imajo 5 modelov karoserije. Ima (enostavno) vzmetenje in proporcionalno hitrost in zavijanje. Je izredno robusten (moja dvoletna tamala zaenkrat obvlda samo ful nazaj - ful naprej z direktnimi trki kamor koli nanese in je še vedno cel).
Bojši so šele hoby modeli (npr Shark), ki pa so od 200€ naprej... (silverlitovi so edini s proporcionalnim krmiljenjem)
Lp,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.98 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2008 5:22 pm Naslov sporočila: Re: Merkur tekmovanje - Caterpillar igrača |
|
|
peter_nn je napisal/a: |
...Mi lahko kdo pove kaj več, in kje (blizu Ljubljane) bi lahko dobil kakšnega bagerja na daljinca?... |
Bi bil tak dober? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vf1 Neznanec

Pridružen-a: Čet 13 Nov 2008 19:18 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00 Kraj: mb
|
Objavljeno: Čet Nov 13, 2008 7:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Idi v Direndaj(ŠIŠKA-Mercator), bagerjev na daljinca koliko hočeš in kakšnih hočeš.
Sicer malo pozno, pa vendar... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni