|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
galex4 Član

Pridružen-a: Tor 01 Apr 2008 18:27 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.19
|
Objavljeno: Pon Nov 03, 2008 12:45 am Naslov sporočila: Priklop DVD-ja na monitor |
|
|
Pozdravljeni!
Ker imam doma neuporaben monitor 19", sem si umislo sledeče: DVD ima činč priklop na katerem piše VIDEO OUT (prilkop možen na SCART) in monitor VGA priklop. Ker bi rad te dve stvari med samo priključil bi rabil en konverter (vezje) tako, da bo vse skup delovalo. Če keri kaj vej, bi prosil če objavi.
Hvala
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elpollo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07 Prispevkov: 555 Aktiv.: 2.69 Kraj: Podravje
|
Objavljeno: Pon Nov 03, 2008 1:17 am Naslov sporočila: Re: Priklop DVD-ja na monitor |
|
|
galex4 je napisal/a: |
Pozdravljeni!
Ker imam doma neuporaben monitor 19", sem si umislo sledeče: DVD ima činč priklop na katerem piše VIDEO OUT (prilkop možen na SCART) in monitor VGA priklop. Ker bi rad te dve stvari med samo priključil bi rabil en konverter (vezje) tako, da bo vse skup delovalo. Če keri kaj vej, bi prosil če objavi.
Hvala |
Potrebuješ Composite to vga converter, vpiši v google, lahko pa poskusiš z priloženo shemo.
LP
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
5.61 KB |
Pogledana: |
2386 krat |

|
_________________ Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
galex4 Član

Pridružen-a: Tor 01 Apr 2008 18:27 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.19
|
Objavljeno: Pon Nov 03, 2008 10:19 am Naslov sporočila: |
|
|
zdaj me pa še zanima kako se priključi na VGA prikjuček, saj ima veliko število pinov in koliko je uporabnih teh pinov (luknjic), če se lahko tako izrazim, rabil bi kak načrt
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni