|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4227 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pon Nov 10, 2008 1:55 pm Naslov sporočila: program za ugotavljanje nedelovanja drugega programa |
|
|
verjetno sem se malo nerodno izrazil
Imam težavo z dvema programoma , ki pa jima ne najdem vzroka in sicer
VLC jem ter OLYMPUS Studio 2.
Oba programa sta po formatiranju diska in novem nalaganju Viste deloval brezhibno. Tekom ostalih instalacij in updatov se programa ne obnašata kot bi bilo treba - nenadoma se zapirata brez razloga.
Obststajala je edino možnost da je program zdržal dalj časa odprt je , da sem programa dal kot privzeta za za aplikacijo npr.za vse slike
Ni mi jasno :
- programa sta že delovala
- po N-tih instalacijah , spreminjanju lokacij in čiščenju registra še vedno ne delata
- programa delujeta na brezhibno na prenosnika - ista instalacija - isti OS
ali obstaja kakšna zadeva da bi anlizirala niti kam se povezuje instalacijski program recimo kot procexp.exe in bi potem popravil kritične instalacije _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gurug Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2008 8:54 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.50 Kraj: Bled
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pon Nov 10, 2008 3:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi program zagnat kot administrator. Če se ne motim so z nekimi popravki spremenili obnašanje sistema kar se tega tiče. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ales Član

Pridružen-a: Tor 04 Mar 2008 22:17 Prispevkov: 55 Aktiv.: 0.26 Kraj: Poljčane
|
Objavljeno: Pon Nov 10, 2008 4:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz imam podoben problem, že kak mesec mi OLYMPUS STUDIO 2 ne dela.
pred tem je delal normalno, no slike si lahko normalno prenesem z fotoaparata, če pa hočem odpreti glavno okno, kjer lahko poiščeš tudi če so na voljo update-i, pa javi napako in se zapre... je pa hec, da v tem času nisem nič spreminjal na računalniku, če se prav spomnim nisem niti nobenih programov nalagal...
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.64 Kraj: Zagorje ob Savi
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni