|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Nov 23, 2008 1:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri mojem če držim tipko + ali - spremeni kanal, počaka slabe pol sekunde nato pa začne šibati sto na uro torej, če pritisnem relativno na kratko, je vse OK.
Signal tudi pri meni (recimo ORF) kaže na full, ampak slika se ne zatika. JE pa malce čudno, saj je bila slika v analognih časih malo šumeča in bi pričakoval vsaj malo manjši signal (recimo 70-80%).
Težko reči, ampak če je v garanciji, se pozanimaj na servisu kako je s tem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko11 Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 17:47 Prispevkov: 893 Aktiv.: 3.76 Kraj: Dobrepolje
|
Objavljeno: Ned Nov 23, 2008 3:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še to nisem prej omenil:
- če telefoniram z mobitelom kje v bližini TV-ja, slika kar izgine ali se ne da gledati,
- in tudi, ko sem povezan z Vodafone Mobil na internet je isto,
- pa če se nekdo pelje mimo hiše z motorjem, povzroča motnje v sliki.
Ali se da te motnje kako odpraviti?
LP,marko _________________ Če ne veš kam greš, se ne moreš zgubiti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Profesor Einstein Član

Pridružen-a: Ned 24 Sep 2006 0:13 Prispevkov: 1437 Aktiv.: 6.28 Kraj: Rogaška Sl.
|
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 5:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vzrok je lahko neoklopljen kabl za anteno - ni pravega opleta; dvomim da televizor nebi imel okovinjene notranjosti oz vsaj sprejemnega vezja.
Lp.
Darko _________________ --
"Če bi volitve kaj pomagale, bi jih prepovedali." (Mark Twain) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni