|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pon Dec 15, 2008 1:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem že razmišljal, da bi naredil kakšne velike nalepke, ki bi jih nalepil na sredo vetrobranska stekla ljudi, ki parkirajo na mestih za invalide. Pa naj jih trgajo dol potem..
Tole se dogaja pred našo lokalno trgovino ves čas. Res je da je parkirišče majhno, samo sta samo 20m stran 2 parkirišča, kjer se vedno dobi prostor. In izgovori se mi mudi, mi nekako ne potegnejo. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Pon Dec 15, 2008 2:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Highlag je napisal/a: |
Sam sem že razmišljal, da bi naredil kakšne velike nalepke, ki bi jih nalepil na sredo vetrobranska stekla ljudi, ki parkirajo na mestih za invalide. Pa naj jih trgajo dol potem.. |
Samo nalepke bi morale biti take da razpadejo in se drobijo, na podoben način kot vinjete. Potem pa naj se z njo ukvarja 2 uri. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70612.27
|
Objavljeno: Pon Dec 15, 2008 2:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.04
|
Objavljeno: Pon Dec 15, 2008 2:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem na naši firmi na oglasno desko napisal, če že parkiramo tako, da je črta po sredini avtomobila, se pač dogovorimo za novo pravilo, ki bo veljalo za vse. Tako, da tisti, ki parkiramo med črtama vemo in se novega pravila tudi držimo.
Dva tedna (zelo dolgo) so vsi parkirali med črte, potem pa spet po starem _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni